Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykuta do netu

Obsesyjne mysli o chlopaku

Polecane posty

Gość Przykuta do netu

Czesc Juz sobie nie radze ze soba, mam obsesyjne mysli na punkcie chlopaka i ciagle wisze w internecie, obsesyjnie sprawdzam czy nie ma wiesci od niego czy jest na gg. Ciagle wyczekuje jakiegos znaku w internecie a jak juz jest to gadamy bardzo dlugo. Jestem uzalezniona od kontaktu z nim, a godziny mijaja i trudno jest mi skupic sie na pracy-mam tyły. Poradźcie co zrobic. Widujemy sie rzadko, bo mieszka w innym panstwie. Bede wdzieczna za porady.

Gość Przykuta do netu
Nikt mi nie podpowie jak mam sobie z tym poradzic?

Gość Przykuta do netu
:(

Gość xfrancuz1
mam taka sama sytuacje jak ty.i tez w innym panstwie jestem.mam cholerny problem sobie z tym poradzic.a do tego teraz jeszcze 20dni na zwolnieniu.zwarjuje bo jednak praca troche pomagala.

Gość Przykuta do netu
niby mam prace ale taką luźna no i mało przez to zarabiam, bo zbytnio się skupiam na kwestiach miłosnych. nie wiem co mi odwaliło:( jak sie odciac od internetu, ktory jest jedynym narzedziem do kontaktowania sie z chlopakiem

Gość xfrancuz1
niepotrafie ci odpowiedziec.sam chodze z netem w tel.sprawdzam poczte,nk,gg.patrze czy nie ma wiad.itd.

Gość Przykuta do netu
Ale ja mam inną troszkę sytuację, bo chlopak pisze normalnie sie kontaktuje ze mna a mimo to ten niedosyt i obsesyjne sprawdzanie maila, gg. my sie widzimy tylko pare razy do roku. jesli z tym nic nie zrobie to czuje ze mnie to zgubi, zaniedbuje wszystko prace obowiazki jedzenie:( dlatego prosze o porade

Gość Przykuta do netu
podbijam:( pomozcie

kobieto zajmij sie swoim zyciem praca bo zwariujesz albo sgtracisz wszystko jak mzona byc tak uzaleznionym od faceta? nie wyobrazam sobie moj wyjezdza za dwa tygodnie do anglii ale nie rozpaczam bedzie przylatywal co weekedn :)))

Gość Przykuta do netu
no widzisz, Twój będzie przylatywał co weekend a ja z moim widuję się 3 razy w roku:(