Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdlkfkdfnksdfsdkjfsd

No i co ja mam teraz z nim zrobić?

Polecane posty

Kłótnie jak kłótnie, zawsze będą z kim byś nie była ale ta teściowwa....brrr... i z tego co piszesz to taki troche mamisynek wiec raczej nie będziesz miała w nim oparcia bo zawsze wszystko będzie konsultował z mamuśką i to ona będzie decydować. A mieszkanie z nią? toż to samobójstwo.

Gość czekolada z orzeszkami
My byśmy sie chyba pozabijali Autorko - jezeli już teraz takie wnioski ;) Twój chłopak wyremontował gniazdko nie licząc się z Twoim zdaniem na temat zamieszkania. Przecież mówiłas mu o tym, ze chcesz mieszkac osobno. Jeżeli teraz nie liczy się z Twoim zdaniem i robi co chce, będzie tak robił zawsze.

proste czekolada, a nawet bedzie tak wlasnie jak pisalam i jak pisał AS, matka bedzie mowic on bedzie robił, a wy przez to bedziecie sie kłócic :o

W zasadzie to było trochę inaczej. Jak mieszkałam dalej nie widziałam tylu wad tej rodziny. Jestem inaczej wychowana i nie sądziłam że ludzie mogą tacy być. Chłopak zaproponował mieszkanie to się zgodziłam bo uznałam że jak będzie oddzielnie to nikt nie będzie się wtrącał. Ostatnio znalazłam pracę bliżej i dopiero teraz przejrzałam na oczy, bo jego rodziny wcześniej tak dobrze nie znałam. Nie wiedziałam, że jego matka ma na niego tak duży wpływ. Ja też kocham swoich rodziców ale żyję swoim życiem, nie podporządkowuję im się. Może dobrze, że teraz a nie po ślubie. Siostra to też aparatka. 30 lat i zachowanie 5 latki :/ Jak czegoś chce albo jak coś jej się nie podoba to nie mówi tylko krzyczy i wyzywa. A do mnie ma pretensje, że zarabiam więcej od niej.

spadam troche popracowac zajrze jutro :) autorko powodzenia zycze :) miłego dnia :)

Gość czekolada z orzeszkami
Autorko - sama widzisz, że nie jest wesoło. Pomyśl na spokojnie i rób tak, żeby było jak najlepiej dla Ciebie.

Dziękuję dziewczyny za rady. Sama muszę wszystko jeszcze raz przemyśleć ..