Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta112

W końcu znalazłam super dietę!!!

Polecane posty

Gość Aneta112

Tyle się męczyłam, szukalam i w końcu jest:)

Gość Aneta112
Jeśli męczycie się tak jak ja to chętnie podzielę się moim przepisem.

Gość kolkipki
to napisz nam :P

Gość ja polecam asystor slim
ja tez mam super :D w 8 tyg 10 kg mi zleciało :D a kiedys juz sie na niej odchudzilam w pol roku 40 kg! ale potem 2 ciaze i zarcie jak swinia i wrociło. :(

Gość Aneta112
Mój kłopot polegał na tym, że zwyczajnie lubię jeść. Kocham coś przekąszać co chwilę i przez to nie mogłam schudnąć. W końcu mnie olśniło, postanowiłam zrobić sobie coś co mogę jeść praktycznie cały czas tylko dla samej przyjemności jedzenia. I tak zaczęłam gotować moją dietetyczną zupkę:) Byłam kiedyś na diecie kapuścianej, ale tamta zupa brzydła mi po 2-3 dniach, a moja jest super. Schudłam już 3 kg w ciągu 10 dni.

Gość Madziuszekk
ale jaka to zupa?

Gość kolkipki
no napiszesz????

Gość Aneta112
Już piszę. Bierzesz jedną-dwie piersi kurczaka, gotujesz je w wodzie z jedną kostką rosołową, dodajesz pieprz oraz ostrą paprykę, aby metabolizm ruszył, trochę suszonych warzyw do rosołu (można je kupić), do tego łyżkę koncentratu. Ja dodaję jeszcze czosnek bo lubię. Jak mięsko jest miękkie, wyjmujesz je, kroisz na cieniutkie paski i wrzucasz z powrotem. Do tego kilka ogórków konserwowych trzesz na tarce, dodajesz do zupy, gotujesz jeszcze kilka minut. Na koniec dolewasz sok z tych ogórków i już. Gwarantuję że jest pycha i ma bardzo mało kalorii. Ale jest też białko w postaci mięska, więc da się przeżyć. To wersja podstawowa, którą w niektóre dni urozmaicałam.

Gość Aneta112
Gwarantuję, że to jest bardzo smaczne a jak sobie nalejecie pełną michę i namachacie się łyzką to jesteście maksymalnie pelni. Można ją też urozmaicać.

Gość Aneta112
Ja trzeciego dnia dodałam do niej kapusty. Myślę że mogą być też pomidorki, cebula, co kto lubi. A wczoraj zamiast mięsa, bo nie miałam dodałam poszatkowane jajka.

Gość Aneta112
a przez to że nie głodzę się, jem co chwilę praktycznie to napędzam metabolizm.

Jako przekąska wydaje się być w porządku, ale jestem na 90% pewna, że za miesiąc nie będziesz już mogła na nią patrzeć.

Gość Aneta112
Ale ja mam do zrzucenia tylko 8 kg, zrzuciłam już 3 więc zostało 5. Jak mi się uda to później stopniowo będę dodawać do tej zupki inne dodatki lub będę np na śniadanie jeść już pieczywo. Wszystko jednak musi być dodawane stopniowo,. A jeśli waga stanie to zacznę ćwiczyć, bo narazie przez ten tydzień nie ćwiczę.

Gość Aneta112
Może ktoś się przyłączy do mnie? Bo jeszcze trochę mi zostało do zrzucenia, a razem przyjemniej.