Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiapsiółeczka 25

moja kolezanka ma brode

Polecane posty

Gość psiapsiółeczka 25

nie wiem jak delikatnie jej to powiedziec aby sie ogolila, ciagle narzeka na brak powodzenia u facetów... ale swoich wad nie widzi :(

Gość sdlkfkdfnksdfsdkjfsd
Ja mam też taką koleżankę. I chyba w życiu bym jej tego nie powiedziała. Uważaj, bo dziewczyny są obraźliwe...

Gość psiapsiółeczka 25
wlasnie chcialabym delikatnie dac jej do zrozumienia ze byc moze tym ostrasza wszystkich facetów, widze ze jest nieszczesliwa a faceci to wzrokowcy i napewno na bank uciekają przez te włochy :(

To może powiedz jej, że ostatnio kupiłaś sobie świetne plastry na wąsik. Sama ich używasz, jesteś zadowolona i ona musi spróbować !

Gość psiapsiółeczka 25
plastry na wąsik mowisz.. ale ona nie ma wąsika tylko brode !! Brode dziewczyny,poprostu takie czarne wloski ktore odstają na wszystkie strony !!! i tu gdzie ma ucho robią sie jej takie pejsy jak u facetów !! nie wiem moze nie powinnam sie wtrącac i ingerowac w jej owłosienie ale szkoda mi dziewczyny

No wiem wiem, ale może zrozumie aluzję ;/ Jak nie to trudno.

Gość Iza87
A moze namów ja na wspólna wizyte u kosmetyczki czy cos. Jak moze tak lazic kobieta z broda i nic z tym nie robic? Nie pojmuje tego.

Gość psiapsiółeczka 25
Ma 30 lat i powinna zadbac bardziej o siebie a nie tylko narzekac ze nikt ją nie chce, pyzatym ubiera sie jak stara baba, jakies grube welniane swetry , spodnice pod kolano a nie ma strasznej figury, mam wrazenie ze w ogole nie ma gustu tzn. ma ale jakis taki dziwny :( procz tego to jest naprawde super przyjaciółką

Gość ziuta tez kobietaa
ano ja mam brode i moj stefek lubi tak sobie wokol palca ja owijac :classic_cool:

Gość ruj65jy5
masz mniejsza konkurencje:D olej to

Gość po prostu odpierdol
się od niej - obie będziecie mieć święty spokój