Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaasia17

Co myślicie o dziewczynie, która

Polecane posty

Gość Kaaasia17

ma 17 lat i dwójke dzieci ?

Gość cockkkkkkkkkkkk sucka
jest kurwą, w dodatku bez wyksztalcenia i nie ma szans na normalne zycie, patologia jednym słowiem, załosne

Gość ddfdfdfdfdfdf
że szmata a co mamy myslec? ;) choc z drugiej strony i tak dobrze ze urodzila a nie usunela, wiec moze nie taka zla... sama nie wiem

Gość kwartnik
ma ogromną szansę zostać babcią w bardzo młodym wieku :)

Gość Kaaasia17
a gdyby taka dziewczyna była z tym partnerem, który zrobił jej te dzieci i oni by sie kochali ?

Gość cockkkkkkkkkkkk sucka
to i tak huj, dziewka pusta itepa musi byc zkoro zaciazyla w tm wieku zamiasr sie ksztalcic porazka

Gość gfdrd
myslimy ze straciła dziecinstwo

Gość ddfdfdfdfdfdf
jakos nie wierze w taka milosc, ktora zaczela sie od łózka i robienia dzieci, zwlaszcza w tak mlodym wieku... strach pomyslec co bedzie dalej i szczerze watpie, ze chlopak ktory tak wczesnie zaczal wspołzyc bedzie umial utrzymac ptaszka w spodniach... a ile tatus ma lat? tez 17?

Gość tak trzymać...................
więcej takich i będę miał jednak emeryturę powinna zostać przykładem dla swoich koleżanek

Gość Kaaasia17
to smutne co piszecie :( tatuś ma 23 lata i pracuje nieźle zarabia, jakoś sobie radzimy, ale ta świadomość tego co wyżej napisaliście mnie dobija :(

Jej partner to pedofil i powienien isc siedziec,ze narobil ci dzieci ,jak dla mnie czysta patologia dwojka dzieci w tym wieku ,zamiast brac sie za ksiazki to wzielas sie zaq ch*ja ,malo tego zero wnioskow na zycie ,jedno dziecko moglo sie zdarzyc ,ale drugie???...CIEMNOGROD,zero wyksztalcenia,perspektyw ,wspolczuje tym dzieciom ,ze maja takich rodzicow- dzieci.

Gość take me...Away:)
? czy tą dziewczyną z dwójką dzieci nie jesteś czasami ty autorko? jeśli tak to wielkie współczucia

Gość Evvvka
CZekaj bo dzieci pustaka ktory zaciazyl w wieku pewnie 14 lat bedą na ciebie pracowac Nie wiesz ze patologia rodzi patologie? Rosnie wlasnie nastepne pokolenie utrzymankow opiek społecznej a w najlepszym wypadku niewykształconych przedstawicieli najnizszej klasy robotniczej pokroju mamusi

Gość Kaaasia17
tak to ja faktycznie ciężko jest, ale jak pisała radzimy sobie wynajmujemy 3 pokojowe mieszkanie, dzieci mają jedzonko i czyste ubranka, teraz planuje zacząć sie uczyć wieczorowo bo niestety nie dam rady inaczej, rodzina też sie od nas odwróciła...

jeśli mogę wiedzieć. ile miałaś lat jak urodziłaś 1 dziecko?

Gość Kaaasia17
16

Gość ddfdfdfdfdfdf
a keidy slub? ;) moze jednak nie bedzie tak źle, skoro sie kochacie...ja ci zycze szczescia ale troche szkoda, ze tak wczesnie zaciązylas i to az dwojke dziecik, czemu sie nie zabezpieczalas?

Gość sdlkfkdfnksdfsdkjfsd
A mi szkoda dziewczyny bo straciła młodość. Zauwazyłam również to, że młode matki w Polsce traktuje się bardzo źle. Są poniżane, wyzywane od puszczalskich. A ja sądzę, że to ich sprawa. No cóż, nie myślała dziewczyna jak zachodziła w ciążę 2 razy, głupota. Jednak to jej jest ciężko, to ona musi radzić sobie z wychowaniem dziecka. Szacunek, że go nie usunęła. Facet w podobnej sytuacji ma łatwiej.

ale co sie dziwisz ,ze odwrocili to nie jest normalne by w tym wieku byc matka i to jeszcze dwojki dzieci....ja nie wiem ,nie wiecie co to antykoncepcja?Twoje kolezanki smigaja po dyskotekach,poznaja chlopakow,koncza szkoly,a ty pierzesz pieluchy ,sorry ale to nie jest szczyt osigniec zyciowych,poza tym zycie nie konczy sie na czystych ubrankach i jedzonku,dzieci rosna wraz z potrzebami niestety sam facet na to nie zarobi.

wpadka, czy planowane? może będę mogła ci jakoś pomóc?

Gość Kaaasia17
szczerze to nie stosowałam nigdy pigułek, ani niczego podobnego, na imprezy i tak bym nie chodziła bo nie mam koleżanek...drugie dziecko planowaliśmy, a teraz z misiem będziemy chcieli 3 tylko jak skończe 18 lat tzn on chce :)

Gość Evvvka
do jej 20-tych urodzn napłodzą jeszcze z trojke, co rok prorok. Bedzie wesoła gromadka. Jak przeczytałam wypowiedz jakiejs katoliczki: Antykoncepcja to grzech, zawsze przeciez mozna dolac wiecej wody do zupy

Gość ddfdfdfdfdfdf
a moze wlasnie jej celem i sensem zycia jest rodzenie dzieci i wychowywanie, moze bedzie super matką, spelni sie w tej roli, nie pomyslalysice o tym? czy kazdy musi konczyc studia po ktorych i tak nie ma pracy?

Gość Evvvka
ja to wyzej to nie prowokacja to japierdole...

hmm... jak dla mnie to trochę rzecz niepojęta...ale cóż, każdy ma własne poglądy na życie

powinnas sie leczyc albo wysterlizowac ,bo do 40 lat 40 urodzisz spokojnie ,jednak sa poj*y na tym swiecie .

Gość ddfdfdfdfdfdf
pigulki i tak sa bardzo szkodliwe wiec dobrze ze nie bralas no ale prezerwatywa? pewnie misiu nie lubi z prezerwatywą znajac zycie... a misiu ma zawsze racje :)

Gość Lady Maverick
ze jest glupia.