Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tojatujestem

dziennikarstwo!!!!

Polecane posty

Gość poniedziałek i sobota
fajne studia, z pracą kiepsko. ja po tym kierunku pracowałam w sklepie za 1200zł na zlecenie. teraz się coś poprawia, ale napewno nie jest to praca typu carrie bradshow pisząca felieton na łóżku za grubą kase. znajomi ze studów też nie pracują w zawodzie. moze 2 osoby z roku-bogaci synowie katowickiego magnata i tyle

no właśnie tego się boje, bo też sądzę że fajny kierunek ale co dalej, ja zrobilam licencjat z ped i ide dalej, ale myśle o dziennikarstwie jako druga specjalność

studiuje się miło, fajnie i przyjemnie. Ciekawie :-) Dla humanistów raj, bo nie ma tu durnych statystyk, piszę się prace na różne tematy, wywiady, etc., ale potem-lipa. Na moim roku było ok 200osób i zobacz-2 pracują w zawodzie. a co roku tylko jedna uczelnia wypuszcza tyle, a takich uczelni w kato jest ze 4 czy 5. ja nie żaluje tak do końca, ale wiesz-to zawód ogólny, nic po tym nie ma, a dziennikarzem bez (tych) studiów zawsze można zostac

ja po dziennikarstwie też odbilam na inny kierunek, bardziej życiowy heheh. Tobie radze to samo.Masz pedagogikę? weź angielksi w pedagogicze, albo coś ze zdrowiem?coś co da Ci cokolwiek.po dziennikarstwie powiedz a"fajne ma pani zainteresowania"