Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adixxxxx

Czy znajde sobie dziewczynę z takimi wymaganiami

Polecane posty

Gość adixxxxx
gumisia 33 Fajnie:)

też popełniłam swego czasu ten błąd, nie widziałam świata poza moim chłopem, a znajomi poszli w odstawke, ale powiem Ci, że wszystko można odkręcić!:) mi się udało, zadzwoń do nich, idźcie na piwo i już:)

Gość gumisia 33
dlatego taka rada dla wszystkich : nie miejscie wymagan nie stawiajcie wymogow i warunkow , jesli szukacie milosci to nie oczekujcie nic wasza polowka ma poprostu byc a nie spelniac liste waszych zyczen

Gość adixxxxx
raz ich spotkałem to jeden ćpa drugi chla:/

Gość jajko niespodzianka
Coś znajdziesz na pewno ale nie licz na nic wspaniałego. Jesteś nudny , a zakładanie tematów tego typu na forum i ich treść wskazują na twoją płytkość i desperację.

eeh tam ja też pale i co:P Mój facet też sie tak zaangażował w związek ze Mną że juz tak sie nie spotyka z kumplami'bo tez jest zazdrosny o to że sie do Mnie uśmiechają ciągle i zagadują coś.

Gość adixxxxx
Mowie ze towarzystwo nie dla mnie. Z ciekwaosci napisalem a nie ze jestem jakis desperant

Gość olkgccfdsss
Na pewno znajdziesz taką dziewczynę tylko taka jakiej szukasz ma też swoje wymagania.

Gość jupiiiiii
ja taka jestem ale za młody jesteś a szkoda

Gość :))) rudziątko
hmmm ja tak samo myślalam ze wejde a tu bedzie opis nie z tej ziemi xD ideal typu dlugie blond albo czarne wlosy nogi po szyje xD duzy biust , piekne usta i oczy , inteligetna , kazdy sie za nia ogladaitd itd ;d hehe a takich dziewczyn jak ty szukasz jest jeszcze troche ;d jak widac :P wiec glowa do gory xD

Gość gdgdgdgdg
ja taka jestem :P mam 18 lat i chce podobnego faceta jak Ty tylko odrzuca mnie palenie powodzenia w szukaniu :)