Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuuuuuuuuuurwwiony

Jeśli tak zareagowała tzn. że jej nie zależy?

Polecane posty

Gość wkuuuuuuuuuurwwiony

Umówiłem się dzisiaj z pewną koleżanką na rower... miałem być u niej o 17 i mieliśmy sobie gdzieś pojeździć sęk w tym, że ja nie mam swojego roweru i myślałem, że uda mi się od kogoś pożyczyć... niestety nie udało się, więc napisałem jej o 16:40 dosłownie , że przykro mi ale nie udało mi się skołować roweru ale w takim razie zapraszam na inną formę sportu... np basen albo spacerek a ona mi odpisała, że w takim razie trudno, bo ona ma ochotę na rower i dzwoni po jakąś koleżanke.. odpisałem od razu, aby nie dała się prosić bo nastawiłem się na spotkanie z nią i że spacerek też będzie ok... a ona mi tylko odpisała "nie :) moze kiedy indziej , pa" ehmmm jak myslicie, czy to oznacza, ze totalnie jestem jej obojętny? ona miała ochote po prostu na rower a nie na spotkanie ze mną, jesli ja nie skolowalem roweru to juz spotkac sie nie chciala :/ jak do tego podejsc..

Gość mam ciagle Cie w myslach
kup rower i po sprawie :D

Gość wkuuuuuuuuuurwwiony
up

Gość poniedziałek i sobota
Średnio jej zależy. Albo zależy,ale się wkurwiła, że wcześniej nie skołowałeś roweru (jakby Ci zależało to byś załatwił)i dlatego udaje obojętną (o czym świadczy ostatni sms). a swoją drogą, jak z kimś się umawiasz to załatwiasz to wszystko wcześniej, a nie w osamotniej chwili jej piszesz. ja bym Ci za to dala mega minusa, bo to nie poważne zachowanie/nieodpowiedzialne. Odpuść teraz, zaproś ją za jakiś czas..