Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ide na wesele i

Czy do rozowo-pomaranczowej sukienki koniecznie musi byc makijaz w tychKolorach?

Polecane posty

Gość Ide na wesele i

kupilam sobie sukienkie w tym kolorze.Chcialabym np zrobic sobie makijaz w srebrno-szarych kolorach i podkreslic czarna kredka.W takim wiem,ze mi dobrze i boje sie eksperymentowac tymbardziej,ze wydalabym niepotrzebnie kase na kosmetyki...Juz nie raz tak bywalo

nie moze byc makijaż w kolorze sukienki a wiec masz odpowiedz :) makijaz ma pasowac do oczu, twarzy nie sugeruj sie kolorem sukienki

Gość Ide na wesele i
Oo takze sie ciesze :) Dziekuje kochana.Mam zielone oczy i fiolety tez mi pasuja ale w ostatnich ktore kupowalam wygladalam jakby ktos podbil mi oko.A w szarym czuje sie dobrze

Właśnie... makijaż nie powinien być nawet w kolorze sukienki :)

Gość Ide na wesele i
Niektorzy fantazjuja z kolorami i np jak ja mam kolor rozowy to moglabym na pomarnczowo-zolto np pomalowac ;) Ale ja jak juz pisalam nie chce nadaremno wydawac pieniedzy a isc w moim makijazu.Co prawda bedzie on bardziej skomplikowany bo na co dzien maluje sie inaczej ale beda te same kolory

Gość no najgorzej to sala
srebrny to pasuje do mocno eleganckich, przyciezkich sukienek. rozowo-pomaranczowa pewnie jest "lekka". moze sprobuj czarny/szary smoky eyes? bez srebra

Gość kretorka_wizerunku
Moim zdaniem pomysł szaro-srebrnego makijażu do takiej sukienki nie jest dobrym pomysłem. Makijaż nie powinien być w kolorze sukienki, ale musi do niej pasować! Chciałabym Cię przestrzec przed mocnym, wieczorowym makijażem typu smoky eye, bo łatwo z nim przesadzić, a ślub i wesele zaczynają się przed zmrokiem - przecież nie chcesz wyglądać przerysowanie. Z zestawienia kolorów w sukience wnioskuję, że jest dość wyrazista, więc polecam Ci delikatny, choć podkreślający oczy makijaż. Do Twoich oczu będzie pasował cień w delikatnym beżu, może być nawet łososiowy, ze złotymi drobinkami (ale takimi delikatnymi, nie brokatowymi jak na Sylwestra). Takie cienie prezentują się ładne i w dzień, i na wieczornej imprezie. Czarną kredkę zamień na brązową, np. inglot nr 22 (za 16zł). Ładne wykończenie da błyszczyk w naturalnym kolorze lub bezbarwny. Też mam zielone oczy i wypróbowałam ten typ makijażu na lato - będziesz wyglądała ślicznie :-).

Gość Ide na wesele i
To moze wam ulatwie :) Chcialam cos takiego.Wedlug mnie ladnie podkresla oko i nie wyglada jakos zle :) http://www.youtube.com/watch?v=YGtMe8W3q8k W bezach,brazach siebie nie widze.Raz sie pomalowalam i od razu zmazalam

Gość vanillasky..
wedlug mnie jest zdecydowanie za ciezki do lekkiej letniej sukienki,

Gość Ide na wesele i
A same kreski czarna kredka moga byc?