Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i hate that dick

Facet mnie olał i nie odpisał :(

Polecane posty

Gość i hate that dick

czuje sie wgnieciona :o

Gość i hate that dick
zdaje sobie z tego sprawe, ale musze sie troche poużalać, bo nie spodziewalam sie takiego chamstwa, wolalabym chyba przeczytac "sorry, spier****".

Gość sduffff
a może nie mógł odpisać?

Gość przypuszczam że chcą
niestety ale coraz więcej mężczyzn nie odpisuje na listy. Uważam, że jeżeli się komuś podaje adres to brak odpowiedzi na list oznacza brak szacunku dla adresata albo kompletny brak kultury i zasad dobrego zachowania ewentualnego nadawcy.

Gość idjow;anha
nie nawidze takich frajerow , spotykalam sie z jednym pozniej pisalam to nie odpisal i przestal sie odzywac za miesiac sie odezwal i nagle zaczal przepraszac , glupie wymowki ze nie mial nic na koncie( ale przeciez byl na gg itd)i ze dlugo pracuje do wieczora , i zebym mu dala druga szanse , dalam a teraz zaluje bo sie spotkalam znim po tym raz i znowu olal , zmienialm nr gg ale telefonu nie moge , i tak sie nie odzywa , bez wyjasnien wogole nic , ale zlewam to juz;d , a drugi to ostatnio sie odezwal ze mnie widzial na dyskotece ze sie mu spodobalam pozniej mnie znalazl na portalu spol. kolega jego mnie znal dal mu nr nagadal sie ze bardzo chcialby sprobowac i ze sie odezwie jutro , i dalej brak odezwu , takze nie jestes sama , na kazdym kroku palantow sie spotyka , zwlaszcza ci przystojni sa chujami bez uczuc i skrupulow

przypuszczam że chcą dlatego lepiej , gdy taki "pokaże na co go stać " już na początku i wtedy ma się już go z głowy...💤

Gość idjow;anha
takie wlasnie wymowki :nie mogl odpisac: ale jak byl zajety to pozniej napewno by mogl ci odpisac , ale najwidoczniej mu nie zalezalo i sobie wolal pojebac sprawe bez slowa wyjasnienia bo przeciez to jest zbyt trudne , a po co sie trudzic :) niech sobie sama pomysli i moze cos wymysli ,

na pewo ne mogl odpisac, bo: wpadł pod samochód leży w szpitalu zajmuje się chorą babcia jest z psem u weta ukredli mu tel lub nie ma nic na koncie nie stac go po prostu na doładowanie tel albo zwyczajnie jes po prostu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zapracowany! ze nei ma czasu zjeść zapomina o oddychaniu, więc jak ma pamiętać przy tym o napisaniu do dziewczyny która jemu się podoba! miał fajne spotkanie/a i obiecywał odpisać bo w końcu jemu bardzo zależy i bardzo się chce spotkać ponownie!

Gość a moze ma dziewczyne??
do mojego narzeczonego tez pisala maila dziewczyna chciala po kolokwium sie z nim umowic do kina;)on z grzecznosci nie odpisywał;)a ona pisała;) smielismy sie razem bo mi pokazał ze ma adoratorke;)a nawet wiem jak ma na imie i nazwisko;)wiec z tym roznie moze byc;)

Gość no bardzo śmieszne twój
facet to jakiś burak, bo normalny by odpisał, że ma dziewczynę i nic z tego

Gość to ty od tego goscia
ktorego spotkalas na imprezie i ktory lookal na Ciebie-tak sadzisz Ty i przyjaciolka i napisaasmu wiadomosc na fb, bo od tego sie nie umiera?