forgetmenot21 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Hej, mam takie pytanko jak to jest ze skutecznością prezerwatytwy i tab. anty. planuję swój pierwszyv raz i myślimy o prezerw+tabl. czy mogę czuc się zabezpieczona przed ciążą? jak to było u was? help! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WildBitch Napisano Lipiec 19, 2011 ja na moj pierwszy raz on uzywal gumke teraz z mojim obecnym i mjejmy nadzieje tym ostatnim uzywam plastry evra czy cos takiego od 7miesiecy i nic wiecej. dzialaja bez zarzutow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna_Koniczynka 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Uważam,że bardzo odpowiedzialnie do tego podchodzisz. To najlepsza ochrona poza abstynencją;) możesz czuć się naprawdę bezpiecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamila 65 Napisano Lipiec 20, 2011 witaj ja równiez planuje ze swoim chlopakiem swoj pierwszy raz. tylko wlasnie troche sie boję, wiem ze on juz chce, ja tez powiedzialam ze jestem gotowa... może opowiesz cos wiecej o sobie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...julcia...; 0 Napisano Lipiec 20, 2011 No cóż... U mnie było podobnie (3 lata temu) - również mimo tego, że zaczęłam przyjmować tabletki antykoncepcyjne (novynette) baradzo bałam się ciąży i dlatego przez kilka pierwszych stosunków dodatkowo zabezpieczaliśmy się gumką. Jednak teraz już nigdy w życiu tak bym nie zrobiła:) Przy regularnym przyjmowaniu tabletek praktycznie nie ma mowy o ciąży a i przyjemność o wiele większa (dla obojga partnerów). Uwielbiam czuć członka (a nie gumkę) a najbardziej jak kończy we mnie - mmmm:) Tak nawiasem mówiąc tabletki novynette spowodowały, że moje libido spadło niemalże do zera i do tego jeszcze suchość pochwy - dopiero po odstawieniu ich (teraz biorę yasminelle) odżyłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach