Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetmenot21

Pierwszy raz

Polecane posty

Hej, mam takie pytanko jak to jest ze skutecznością prezerwatytwy i tab. anty. planuję swój pierwszyv raz i myślimy o prezerw+tabl. czy mogę czuc się zabezpieczona przed ciążą? jak to było u was? help!

Gość WildBitch
ja na moj pierwszy raz on uzywal gumke teraz z mojim obecnym i mjejmy nadzieje tym ostatnim uzywam plastry evra czy cos takiego od 7miesiecy i nic wiecej. dzialaja bez zarzutow :)

Gość kamila 65
witaj ja równiez planuje ze swoim chlopakiem swoj pierwszy raz. tylko wlasnie troche sie boję, wiem ze on juz chce, ja tez powiedzialam ze jestem gotowa... może opowiesz cos wiecej o sobie? :)

No cóż... U mnie było podobnie (3 lata temu) - również mimo tego, że zaczęłam przyjmować tabletki antykoncepcyjne (novynette) baradzo bałam się ciąży i dlatego przez kilka pierwszych stosunków dodatkowo zabezpieczaliśmy się gumką. Jednak teraz już nigdy w życiu tak bym nie zrobiła:) Przy regularnym przyjmowaniu tabletek praktycznie nie ma mowy o ciąży a i przyjemność o wiele większa (dla obojga partnerów). Uwielbiam czuć członka (a nie gumkę) a najbardziej jak kończy we mnie - mmmm:) Tak nawiasem mówiąc tabletki novynette spowodowały, że moje libido spadło niemalże do zera i do tego jeszcze suchość pochwy - dopiero po odstawieniu ich (teraz biorę yasminelle) odżyłam:)