Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melissaa

Nie wiem co robić .! Boje sie że jestem w ciąży .!!

Polecane posty

Ludziee.!! Mam probleem.!! a mianowicie. mam 14 lat i całowalam sie z chłopakiem dość namiętnie.. tak sie podniecił że dostał wytrysku (mieliśmy oboje majtki i spodnie) . zrobiło mi sie ciepło w udo.. dotknełam jego spodni w kroku i było mokre. poszłam szybko umyć rękę ale przed umywalką poprawiłam sb wkładkę a potem umyłam rękę. czy jest możliwość że zaszłam w ciążę .? pomocy .!!!

Gość lula24
Tak, będziesz miała bliźniaki...

Gość karolinkanadiecie
A tak powaznie to słyszałam , że w takich przypadkach najczęściej są bliźniaki. Znajoma tak miała :/

taaa. jak to fajnie dostać od kogoś kurwa nóż w plecy. ja chciałam sie tylko dowiedzieć. każdy ma prawo .... a wy od razu sie wyśmiewacie i wyzywacie. to że to śmieszne to nie znaczy że nie mam stracha....

Gość smerfetkowa dama
ciąza przez spodnie ulalalalalalalalalalala buahahahha smiechu warte

ja panikuje . wiem . sorki ale nie wiedziałam co robić. strasznie bolał mnie brzuch i chciało mi sie wymiotować. ale podejrzewam że streees..

dobra ide spać żeby sie uspokoić. jutro rano napisze :D. Dobranoc kochani :D

Gość keepitsimple
Poczytaj sobie w podręczniku od biologii jak się zachodzi w ciążę, sytuacja o której opowiadasz daje naprawdę nikłe prawdopodobieństwo. A już tak bardziej przyszłościowo: wpadka.pl, bo niedługo pewnie będziesz musiała pomyśleć o antykoncepcji, a tam możesz właśnie dużo o niej poczytać