Melissaa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Ludziee.!! Mam probleem.!! a mianowicie. mam 14 lat i całowalam sie z chłopakiem dość namiętnie.. tak sie podniecił że dostał wytrysku (mieliśmy oboje majtki i spodnie) . zrobiło mi sie ciepło w udo.. dotknełam jego spodni w kroku i było mokre. poszłam szybko umyć rękę ale przed umywalką poprawiłam sb wkładkę a potem umyłam rękę. czy jest możliwość że zaszłam w ciążę .? pomocy .!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lula24 Napisano Lipiec 19, 2011 Tak, będziesz miała bliźniaki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolinkanadiecie Napisano Lipiec 19, 2011 A tak powaznie to słyszałam , że w takich przypadkach najczęściej są bliźniaki. Znajoma tak miała :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 ale ja chce sie tylko dowiedzieć czy to bd ciąża ... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 taaa. jak to fajnie dostać od kogoś kurwa nóż w plecy. ja chciałam sie tylko dowiedzieć. każdy ma prawo .... a wy od razu sie wyśmiewacie i wyzywacie. to że to śmieszne to nie znaczy że nie mam stracha.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna_Koniczynka 0 Napisano Lipiec 19, 2011 nie ma takiej opcji,żebyś była w ciąży pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niteczka789 0 Napisano Lipiec 19, 2011 polecam poczytać trochę na temat seksu,bo inaczej to w przyszłości będzie wesoło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 aha :) dziękuje ; * .! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smerfetkowa dama Napisano Lipiec 19, 2011 ciąza przez spodnie ulalalalalalalalalalala buahahahha smiechu warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 ja panikuje . wiem . sorki ale nie wiedziałam co robić. strasznie bolał mnie brzuch i chciało mi sie wymiotować. ale podejrzewam że streees.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 dobra ide spać żeby sie uspokoić. jutro rano napisze :D. Dobranoc kochani :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość keepitsimple Napisano Lipiec 20, 2011 Poczytaj sobie w podręczniku od biologii jak się zachodzi w ciążę, sytuacja o której opowiadasz daje naprawdę nikłe prawdopodobieństwo. A już tak bardziej przyszłościowo: wpadka.pl, bo niedługo pewnie będziesz musiała pomyśleć o antykoncepcji, a tam możesz właśnie dużo o niej poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach