Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnWero

Zmiana rys twarzy

Polecane posty

Gość AnWero

Od razu mówię wprost. Temat nie jest jakąś prowokacją, przedstawia prawdziwe fakty. ----------------------------------------------------------------------------------- Kiedy byłam młodą gówniarą. Robiłam, wszystko by wyglądać, zachowywać się jak ONA. Brzmi wręcz psychodelicznie. Mój mózg, organizm, już nastawił się na opcję: Jesteś....., Wyglądasz jak....., Czuj się..... Co do zmiany rys. Tak na prawdę jest kilka sposobów. Najlepszym jest regularny nacisk z mocną siłą na kość. Wtedy gdy dobrze pójdzie po jakimś okresie po prostu powoli będzie zmieniać swój kształt. Porównajmy to do złamań... Kiedy kość zrośnie ci się prawidłowo - wraca do dawnej formy, aczkolwiek, kiedy zrośnie się Źle zmienia zupełnie istote rzeczy... Ktoś miał kiedyś tak absurdalne przygody? Piszę o tym, ponieważ młode dziewcząta szczególnie w wieku gimnazjalnym mają jakieś takie szalone pomysły, nie mogą znaleść swojego stylu, tracą siebie... life is brutal.

Gość IMO13837
To działa! Po przeczytaniu tego sposobu, dolna szczęka sama mi się przemodelowała...czyli opadła i nie chce wrócić na miejsce...

Gość njinin
zmiana rysÓW twarzy:O

Gość sdsssssssssssssssdda
no maja sablewska przeszla przemiane rysow twarzy

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
IMO super odpowiedź. Mam to samo :)

Gość werkerka
mówcie co chcecie ale jako dziecko i wczesna nastolatka byłam mega brzydka mimo ze nie miałam jakiś pryszczyc czy coś po prostu byłam brzydka. jakoś od 3 klasy gimnazjum zaczęłam sobie wmawiać ,ze jak pójdę do LO to będę najlepsza laską w szkole i wierzcie lub nie ale fejs mi sie tak zmienił ze moja ciocia która nie widziała mnie 6 lat mnie nie poznała i jeszcze nie wytrzymała i jej się wymsknęło " nigdy nie sądziłam ,ze wyrośniesz na taką ładną dziewczynę"

Gość AnWero
Werkerka. Właśnie znam dużo przypadków, że "wmawianie sobie" zmienia cię zupełnie

Gość urtlrtkrttytyuy
ja mam ladne rysy wiec nie musze nic zmieniac, ale cos w tym jest: mysl ksztaltuje cialo