Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa___mama

Dzisiaj miałam 1 usg:)

Polecane posty

Gość szczęśliwa___mama

Moje maleństwo ma 27 mm.. Widziałam jak bije serduszko i jak macha rączką:) Niesamowite przeżycie:) Do tej pory nie docierało to wszystko do mnie:)

Gość wow! gratulacje
mama bedziesz 1 raz?

Gość szczęśliwa___mama
Tak, zostanę mamą 1 raz:) Strasznie się cieszę:) To już 10 tc:)

Gość wow! gratulacje
fajnie, znam to uczucie:) powodzenia:)

Gość sratatata fruuu
gratuluje :) zdrowka zycze :) i zazdroszcze :)) - wiem, wiem, ze to nieladnie ;) staramy sie od dlugiego czasu i nic :( ehh moze na nas przyjdzie pora :(

Gość szczęśliwa___mama
Mam 21 lat, ciąża nie była planowana także na początku myślałam że zawalił mi się świat. Teraz wszystko jakoś układa się.. Nie dochodziło do mnie to że jestem w ciąży... Jeszcze nic nie widać i nie miałam żadnych objawów oprócz braku okresu... Czuję się świetnie:)

No to teraz dbaj o siebie kochaniutka niech malenstwo rosnie! Wymioty pewnie jeszcze przyjda:)

Gość szczęśliwa___mama
sratatata fruuu Wiesz, do tej pory nie mogę pojąć dlaczego na tym świecie tak jest. Jedni starają się latami o dzieci, a to spadło na nas tak niespodziewanie:) Mimo tak młodego wieku już kocham to maleństwo całym sercem:) Można powiedzieć że od dnia dzisiejszego:)

szczesliwa_mama mialam podobnie, choc wlasciwie myslelismy juz o dziecku, to nie spodziewalismy sie ze od razu "zaskoczy" :D Gratuluję serdecznie, pamietam jak sama się czułam po pierwszym usg, to tak niesamowite ze az nie da sie opisać :D Dbaj o siebie , nie przemeczaj sie, masz teraz prawo do lezenia bykiem pol dnia jesli tylko masz ochote, pamietaj pierwszy trymestr najwazniejszy!!!! Pozdrawiam i życzę zdrowia dla obojga :*

Gość fjfjgj
fajnie, gratuluje:) tez bym chciala ale musze najpierw prace zanlesc, mam tam jakas ale nie jestem zadowolona;/