Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsafdklaf

sms

Polecane posty

Gość fdsafdklaf

co napisac mezczyznie w smsie zeby nie mogl doczekac sie powrotu do domu? jak go rozpalic tym smsem?

Gość Chałupa sie pali
napisz he he

Gość fdsafdklaf
haha dobre pewnie szybko by przyjechal tylko nie o takie rozpalenie go mi chodzi ;)

Jak nie może się doczekać, to może być coś totalnie głupiego. Jak zpierdalał w fabryce kręgli przez dwanaście godzin, spokojnie możesz napisać, że boli cię głowa. Jebać stereotypy, ceńmy szczerość.

Gość srututututututu
napisz dzis na obiad czarnina z ryzem w bidonie ze slomka:D i powiedz ze sa 2 odcinku klanu nie meitowane jeszcze w tv usiadziecie sobie w pokoju po smacznym obiadku i....dacie sobie po majtach:D aeeejjjaooo

Gość KazikS_44
Lubię jak twoje gorące krople spływają mi po języku wprost do gardła poranna kawo. albo Lubię jak jesteś taka dopasowana i tak ciasno się wślizgujesz wchodząc do samego końca skarpetko

Gość KazikS_44
Może być z innej perspektywy Np. Jestem ciasna i lubię jak we mnie wchodzisz jak rozciągasz mnie na swoim zmysłowym kształcie twojego ciała jak dochodzisz do samego końca a ja ciasno cię opinam twoja skarpetka

Ja swojemu misiowi piszę, że nie mogę się już doczekać ciepłego nasienia spływającego w wygłodniałe gardło. On jest taki rozkoszny, ten mój Tatko ❤️ :)