Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bidet

Trwała fryzura

Polecane posty

Gość Bidet

Witam drogie panie , mam problem z fryzura.Mam włosy ok. 9-10 cm. Używam gumy do włosów oraz lakieru na suche włosy , lecz po 10 minutach od ułożenia sobie "artystycznego nieładu" cała moja fryzura jest oklapnięta. Chciałbym się dowiedzieć , jak stawiać włosy , żeby po 2 godzinach dalej stały - nie chodzi mi pionowo w góre , ale żeby nie było oklapnięte. Chodzi o cos mniejwięcej takiego: http://imageshack.us/photo/my-images/405/fryzl.png/ Z góry dziękuję. :)

Gość Bidet
Dziękuję , ale "łatwo dostępne w każdym sklepie w UK za 5 funtów";) Może cos bardziej dostępnego w polsce lub jakas metoda suszenia wlosow. Nie znam sie kompletnie...

Bidet, może te produktu dostępne będą na allegro, zresztą wydaje mi się że na polskim rynku można je również znaleźć. Poza tym guma gumie nie równa :P i jest masa róznych specyfików dostępnych u nas która mogłaby spełnić Twoje oczekiwania, nic innego nie pozostaje jak metoda prób i błedów.

Dużo pianki duszenie głowa w dół przy jednoczesnym mierzwieniu włosów na koniec lakier i guma. Oj sama bym Ci tą fryzure ulożyła jakbym miała jak.

Gość Bidet
Poszukam jutro na allegro , dzięki za radę :)Dla porównania może ktoś zna jakąś bardzo mocną gumę do włosów , wosk lub lakier godne polecenia i do kupienia w sklepie?

Gość Bidet
Haha, nie wiedziałem , że to takie skomplikowane :) Pomoc by się przydała , ale takie życie.

wizaż strona KWC, tam jest masa produktów do włosów zrecenzowanych rzez użytkowników, zresztą takich stron jest mnóstwo wystarczy trochę poszukać w necie.