Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRAVURKA

mężczyzna idealny...

Polecane posty

Gość BRAVURKA

jaki typ faceta preferujecie ? stwórzmy profil PERFECT SAMCA;p

Gość y66546546kasia
chodzi o wyglad czy charakter? a moze to i to

hehehe...gdyby taki istniał...oświadczyłabym mu sie ;p

Gość BRAVURKA
i to i to . opisz i charakter i wygląd...

Gość y66546546kasia
wyglad - wysoki brunet z piwnymi oczkami i ciemną karnacją, jak z obrazka :D charakter - zabawny, czuły ale i brutalny gdy trzeba mozna by tu w sumie wymieniac a wymieniac a kobiecie i tak sie nie dogodzi, musiałby zmieniac sie pod wplywem kobiecych nastroi ;)

Gość BRAVURKA
MOŻLIWE ,IŻ ISTNIEJE ;P ZAPROJEKTUJ GO ;P

Gość y66546546kasia
a Ty czemu nie podałas swojego typu? dawaj:)

Gość BRAVURKA
ZMIENIAĆ? CZYLI SPONTANICZNY CZY RACZEJ NIEPRZEWIDYWALNY??

Gość BRAVURKA
Ponieważ jestem facetem , nazwijmy to brutalnie badaniem rynku . Po prostu jestem ciekawy jaki typ mężczyzny preferują kobiety, oraz jak bardzo od niego odbiegam;P

W cholere dużo pisania by było ;p wygląd pewniej czuje się przy brunetach z ciemnymi oczami blondyni i niebieskie jakis taki lek we mnie wbudzają... może nawet nie lęk a nie jestem w stanie tak szybko zaufac tym osobą kojarza mi się z kobieciarzami ;p uwaga ZOŁNIERZ bym mogła zdzierac z niego mundur ;p co do cech charakteru to mega dużo pisania....

Gość y66546546kasia
kazda ma tam w glowie jakis swoj typ, ja marzylam cale zycie o brunecie a mam blondyna, musi byc jak i spontaniczny tak i nieprzewidywalny, lubimy byc zaskakiwane byle błahostką np gdy on robi kanapke i z kromki zrobi głupie serduszko to juz ma wielkiego plusa, nie moze byc nudny musi tryskać życiem optymizmem i poczuciem humoru,

Gość BRAVURKA
mamy czas , topiki trwają wiecznie...XD

Gość y66546546kasia
nie lubimy popisywaczy,

Gość BRAVURKA
czyli kreatywny optymista..

Gość y66546546kasia
dokladnie, teraz zobaczymy ile kreatywnosci jest w Tobie. nie masz pieniedzy na prezent dla ukochanej wiec co robisz?

Gość BRAVURKA
a jaki facet na starcie wywarłby na tobie spore wrażenie??

Gość BRAVURKA
ja???

Gość y66546546kasia
tak Ty, a ja teraz pomysle nad Twoim pytaniem

Gość y66546546kasia
mowiacy o uczuciach

Gość BRAVURKA
Hmm... ciekawe pytanie ... pewnie wykorzystałbym swoje umiejętności,znajomości i postarał się jednocześnie spełnić jej jakieś małe marzenie , którego nie wyrazi żadna waluta świata...każdy ma takie marzenie...

Gość y66546546kasia
gorzej jakby jej marzenie wymagałoby pieniedzy :P

Gość BRAVURKA
romantyczka;P

No ok.... to tak w skrócie -odpowiedzialny -dajacy bezpieczenstwo psychiczne -zaufany -oddany -spokojny(ja jestem czasem wybuchowa ktos musi potrafic mnie opanowac) -inteligentny -czasem spontaniczny -umiejący byc przy mnie nawet jak są spore problemy...po prostu walczacy o związek by nie uległ rozpadowi ;P -domator ale nie stroniący za wszelką cene od rozrywki -czuły -kochający -wierny -troskliwy -kłapouczek (czyli takie kochane stworzonko jakie chcesz przytulic od tak) -cierpliwy -empatyczny (ale dla mnie a nie dla jakis innych pań) -zapatrzony we mnie (musi i juz!) -czasem uległy...-lubie postawic na swoim -musi miec dobre serduszko => -grzeczny... (dziekuje, prosze itd.) -potrafiacy sie zachowac -rozumiejacy "oczywiste oczywistosci " bym nie musiała upominac się o podstawy zachowan itd. (nie wnikaj nie umiem wyjasnic) -pomocny -zaradny -z poczuciem humoru -(bardziej ruchliwy niz od kanapy do kibla) -trochę taki "staroświecki"...(nie jara mnie ta terazniejszosc... nie lubie programów w tv "jak robia to na lodzie a jak tamci tancza" no nie goniacy za tym co teraz jest takie "fajne") -lubiacy różnorodną muzyke (zameczylabym sie sluchajac w domu jedej) -pociagajacy mnie...(juz nie chodzi o wyglada ale sposob bycia) -nie egoista w łózku..! -mój mój mój ;D -dobrze całujący... -nie czekajacy az ja wykonam ruch by mógł odwzajemnic -zrównoważony -było juz potrafiacy mnie uspokoic? zmotywowac? pocieszyc? -potrafiacy rezygnowac z wielu rzeczy dla dobra zwiazku(jaa umiem on tez musi) -potrafiacy robic cos by było ciekawie (inicjatywa) -troszke zazdrosny(troszke bo to słodkie) -ja na 1 miejscu -patriota -fajnie jakby w coś wierzył (ale z umiarem....bez zwrywania mnie o 6 rano w niedziele by isc do kosciółka bardziej taka religijnosc indywidualna) -mam mu sie podobac...pod kazdym wzgledem... i tylko ja... itd ...itd...

Gość BRAVURKA
Z miłości byłbym w stanie sprzedać kompa;p

Gość BRAVURKA
Tak. Gdyby wymagała tego co ty , to z pewnością sprzedałbym kompa;) razem z biurkiem i meblościanką;P Spałbym w kartonie . Ale co tam... Z miłości wszystko;P Wtedy prezencik by był...

Gość BRAVURKA
Już wiem o co come on ze zwrotem ''Oczywista oczywistość'' wujek Wikipedia wie wszystko;P Oczywista oczywistość - określenie używane wtedy, kiedy nic nie jest oczywiste. Ten pozorny paradoks rozwiązuje podstawowa zasada nowomowy, nakazująca odwrotne nazywanie zjawisk i rzeczy. Jednym z przykładów może być fragment expos towarzysza Jarosława, który twierdził, że nikt ich nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe. Wyrażenie Oczywista oczywistość ma jednak znacznie głębszy sens - użyte przez Geniusza Mazowsza oznacza, że to o czym mówi jest absolutną i niepodważalną prawdą i powinno być przyjęte bez sprzeciwu i dyskusji przez wszystkich innych .

o.O sprawdziłeś do ideału dopisz jeszcze "zainteresowany tym co pisze/mowie" xD

Gość BRAVURKA
Laurkę??? Dostałaby najpiękniejszą laurkę w tej strefie klimatycznej;P aby robiła odpowiednie wrażenie , wykonałbum ją w formacie A Zero ;P [ WIEKSZY format TRUDNO ZDOBYĆ;p ] ....