Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedźwiedzia przysługa

Przyprawia rogi

Polecane posty

Moja matka od lat prowadzi podwójne życie.Ojciec jest spokojnym i pracowitym człowiekiem.Kocha mamę i szanuje Ją.Nie zasługuje na takie traktowanie.Kocham go najbardziej na świecie.Mam zamiar mu o tym powiedzieć bo dłużej nie chcę się godzić z taką zakłamaną atmosferą.Wreszcie zrobię porządek w rodzinie. Taka matka nie powinna nigdy mieć dzieci.Nie dorosła do małżeństwa.Ludzie wytykają już palcami. Jak tu spokojnie żyć?

Gość to nad czym
zastaniasz się? zrób to jak najszybciej!!!

Gość tez znamy
takie bezwstydne dziwki ktore nie myślą o bliskich Autorko! To co robi Wam matka wróci do niej jak będzie starsza:) Nie pomogą łzy!

A moze twoj ojciec jest po prostu nudny jak flaki z olejem ? pamietaj ze do zdrady / rozwodu nigdy nie dochodzi z winy tylko jednej strony . a tak powaznie jesli to nie prowokacja to na twoim miejscu najpierw porozmawiałabym z matka a nie leciała z donosem do ojca.

Gość stare babsko oszalało
i dlatego nieważna jest rodzina-biedne dziecko

Gość autorko/autorze
moja propozycja jest jasna: rozmowa - stanowcza z matką ( nie dyskusja!!) i ultimatum na zakończenie szopki - NATYCHMIASTOWE przy Tobie - jeżeli nie to idź do ojca - wiem po sobie, lepsza najgorsza prawda, niż takie poniżanie... a wyjdzie to prędzej czy później... i co wtedy?

A moze twoj ojciec jest po prostu nudny jak flaki z olejem ? pamietaj ze do zdrady / rozwodu nigdy nie dochodzi z winy tylko jednej strony . Nie masz racji! Mój ojciec jest przystojnym facetem i nigdy mamy nie zdradziłł.Wiele kobiet chciałyby mieć takiego męża Jak mam powiedzieć jak tato ma nadciśnienie.Nie chcę go zabić.

Gość hej zupo
co ty tu chrzanisz?????? autorko/autorze napiszę Ci tak: jak ktoś lubi się lajdaczyć to robic to będzie myślę ze twój tata domysla się i bądź pewna że wkroczy w akcję nikt sobie nie pozwoli na kurewskie życie partnera przecieź to się czuje i trudno z tym żyć ty również zabierz głos w tej sprawie-porozmawiaj z mamą -dobrze ktoś Ci radzi

Gość jak matki nie potrafią
dac dobrego przykładu to nie dziwię się że młodzi prowadzą rozwiązłe życie i ciągle gromimy młode dziewczyny stare baby głupsze od tych młodych wypiełabym się na taką matkę-dziwkę!