Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj zrobilam test

ktora z Was dzisiaj rano zrobila test i zobaczyla dwie kreski?

Polecane posty

jak w temacie :) dzisiaj moj 28dc i wyszedl mi pozytywny test ciazowy! jestem wniebowzieta!

dziekuje :) ale nie wiem czy moge sie juz cieszyc? :) ma nadzieje ze okres sie jednak w ciagu najblizszych dni nie pojawi :)

Gość masz jakies objawy?
ja tez chce byc w ciazy, mam dzis 24 dc w pt robie test ale piersi mnie juz troche mniej bola :(

Gość Paulia pe.pe
a masz tylko jeden test? moze zrób ze dwa dla pewnosci jeszcze ;) opisz swoja sytuacje, masz meza? jakis taz, i jak warunki mieszkaniowe?

Gość lllukasbyzeononaha
gratuluje, ale nie ciesz sie jeszcze tak , cieszyc to sie mozna dopiero w II trymestrze teraz moze sie jeszcze wszystko zdarzyc

Niestety prawda. I trymestr to jedna wielka niewiadoma :( Gratuluje jednak i myśl pozytywnie :) może wkrótce do Ciebie dołączę :) a może nie... się okaże w ciągu tygodnia.

Gość faktycznie poracha
ja dzisiaj wciągnęłam dwie kreski w kiblu. Liczy się ? :D

Mialam dzisiaj tylko jeden test w domu Clearblue Dzisiaj dokupie i jutro zrobie powtorke Oj wiem dziewczyny Dlatego pisze ze sie nie ciesze jeszcze To moja 3 ciaza w ciagu 12 miesiacy 2 wczesniejsze stracilam ale nie chce sie wdawac w szczegoly i tamtych ran rozdrapywac. wierze ze ta bedzie szczesliwa Owszem, mam meza , mieszkanie i pelny etat w pracy Warunki idealne ale dzidzi ciagle brak Nie mam zadnych objawow ale tez ich nie szukalam Ale fakt, piersi mnie bola i teraz jak sobie pomysle to od kilku dni popoludniami i wieczorem pobolewa mnie brzuch