Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amicitia

Luteina - pomocy

Polecane posty

Cześć dziewczyny, mam problem. W maju odstawiłam tabletki antykoncepcyjne po kilku latach ich brania. w Czerwcu dostałam okres po 30 dniach, ale teraz okres mi się spóźnia. Byłam u lekarza i przepisała mi luteine50 pod język na wywołanie okresu i moje pytanie brzmi czy okres dostane w trakcie brania luteiny czy po odstawieniu w ciągu 7-10 dni, jak jest napisane na ulotce, w internecie tyle się naczytałam, że zgłupiałam. Pomocy, test wyszedł negatywny i teraz nadal nie wiem czy to wczesna ciąża czy odstawienie tabletek i brany antybiotyk w tym miesiącu?

Gość miska z goraca woda
roznie mozesz dostac najczesciej pojawia sie po odstawieniu po okolo 3,4 dniach,najpozniej po 10,ale o ile nie dostaniesz najpewniej jestes w ciazy

Gość miska z goraca woda
a najlepiej sobie bete zrob,wykryje wczesna ciaze,testy moga wczesnej ciazy nie pokazywac ja bym poszla na bete i miala to z glowy,najczesciej tez lekarze jak podejrzewaja ciaze to przypisuja luteine,bo jak nie ma ciazy to sie dostaje po niej,a jak jest to dziala podtrzymujaco

spanikowałam, poszłam zrobic badania bete hcg, jutro po 14 wyniki i wszystko się okaże.

Gość o maj god o maj god
okres po 30 dniach?? wow niezle a co Ty bralas bez przerwy te tabsy? bez 7-dniowej przerwy?

inaczej, ostawiłam tabsy w maju i 19 maja dostałam okres z odstawienia,a w czerwcu po 30 dniach normalny już. Trochę niekomunikatywnie napisałam, przepraszam.

Gość ewfwefwef
ja na okres piłam zioła, ale jak podejrzenie ciazy to lepiej nie

nie wiem, czy ciąża, bo się zabezpieczaliśmy prezerwatywą. Martwię się, bo znając moje szczęście w tym roku, to nic nie wiadomo. tak za 1,5 roku byłabym zachwycona ciążą, ale teraz trochę by mi skomplikowała życie.

Gość ewfwefwef
to napar z czarnej malwy+czarnuszka+dziurawiec powinny wywolac okres.