Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka_fajka

Mam zagrychę, co robić? On chce tylko seksu??!!??

Polecane posty

Gość majka_fajka

Cześć dziewczyny i kobiety! Jestem samotną mamą, mam córeczkę i dość poukładane życie. Mój eks wyjechał za granicę, ale alimenty płaci i widuje sie z dzieckiem ,kiedy jest w kraju. Mam dobrą pracę, rodzina też pomaga, w sumie już pogodzilam sie z faktem, ze tak będzie wyglądać moje życie. Nie szukałam mężczyzny, bo mam dość zajęć (chodze na fitness, na basen, na kawę z przyjaciółkami), ale przypadek sprawil że wdałam sie w rozmowę z pewnym panem. I tak od slowa do slowa, zaproponował kawę, miło sie rozmawiało. Wczoraj zgodzilam sie pójśc z nim na wieczorne spotkanie. Podoba mi się i nawet przyznam , ze sama o tym pomyslałam, że fajnie byłoby znowu pójść z kimś do łóżka. Ale on mnie zaskoczył i zaczął taki temat, że interesuje go znajomość dla seksu. Przyznal , ze nie szuka związku, po prostu mu sie spodobałam i uważa, że milo by bylo gdybyśmy dali sobie szansę na ekscytujące chwile bez zobowiązań. Nie wiem, co myśleć. Co sądzicie o takiej propozycji, bo ja dotąd byłam tylko w stałych związkach i chociaż mam ochotę na seks z nim, to sama nie wiem. Szukam porady albo opinii od doświadczonych w takiej sytuacji osób. majka

Gość rude to wredne
jeśli jesteś w stanie wyłączyć uczucia, które mogłyby się zrodzić z czasem, kiedy byś się z nim spotykała to mozesz się zabawić. chodzi o to, żeby nie było potem niepotrzebnych pretensji i rozczarowania bo facet określił się konkretnie. miej na uwadze, że możesz potem czuć się niekomfortowo i możesz czuć się wykorzystywana... zastanów się czego Ty chcesz. meżczyźni w dzisiejszych czasach idą na łatwiznę ale niestety takiej postawy nauczyły ich same kobiety podstawiajac tyłki dla dobrej zabawy. panowie wychodząc z takimi propozycjami myślą, że seks im się po prostu należy. przemyśl to. pozdrawiam :)

Moim zdaniem nie powinnaś próbować... Jeżeli od razu zaznaczył że interesuje go tylko znajomość polegająca na seksie nie jest wart uwagi... Prześpi się z Tobą kilka razy i zostawi... A co będzie jeśli Ty go pokochasz??? A jemu już się odechce seksu z Tobą, nie mówiąc już o żadnych uczuciach bo widać że tego kolesia na to nie stać... Odradzam. Pozdr:-)

Gość niby jak
On postąpił uczciwie. Jeżeli Tobie tylko seks nie odpowiada to nie myśl o nim więcej, nie możesz liczyć że może kiedyś on Cię pokocha.

Gość katarynaa
Też miałam kiedyś taki dylemat... W sumie nie umawialiśmy się konkretnie na sam sex ale od początku było jasne że tylko o to chodzi...długo się opierałam aż w końcu na to poszłam. Długo spotykaliśmy się bez zobowiązań, bolało mnie to, chciałam więcej bo oczywiście po drodze zdążyłam się porządnie zakochać;)ale wiedziałam że tylko cierpliwość może przynieść efekty...no i tak się stało. Z dnia na dzień stawaliśmy się sobie coraz bliżsi, a teraz mieszkamy razem i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie:) Kocham moje szczęście najbardziej na świecie i powiem więcej, jest to najbardziej dojrzały i poważny związek w moim życiu:) Aczkolwiek zawsze jest ryzyko w takich układach i nie zawsze kończy się szczęśliwie...wybór należy do Ciebie:)

Gość ofajdany ze śmiechu
Najpierw tańce i prezenty, a na końcu alimenty! Cztery żony, dwie kochanki . . . plejstejszon i organki!

oj mialam tak kiedys... trwalo to bardzo dlugo. dla niego to TYLKO BYL SEKS (oczywiscie podobalam mu sie, ale to wszystko). nie przytulil mnie nigdy. nie pogadal ze mna nigdy jak z kolezanka.... poprostu tylko seks. a ja sie w nim zadarzylam zakochac... niestety bez wzajemnosci. bo MY KOBIETY tak mamy poprostu zezaraz mieszamy uczucia i to wszystko...