Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczkins

chce mnie zostawic bo pale !!!

Polecane posty

Gość cichuuutkooo
no to niech Cię zostawi:) po ciąży jak nie zrzucisz zbędnych kilogramów tez Cię bedzie szantażował? jak masz rzucać papierosy to dla siebie ,a nie dla kogoś tam ;)

autorko zrob cos z tym paleniem nie zatruwaj go :))) pal elektrycznego w domu albo na balkonie i moze pomysl o jakis mniej smierdzacych fajkach dzias co to za wyczyn?

biedactwa z was. jak przytyjecie, to zostaniecie grubasami, bo macie słabą wolę. a po rzuceniu palenia często się tyje. więc albo was faceci rzucą ze względu na fajki, albo z powodu grubego dupska. nic tylko się utopić z racji słabej woli :D

Gość kaczkins
nigdy nie pale przy nim i broń boże w domu bo wiadomo ze czuc i tego to nawet ja nie lubie no ale stalo sie napisal i zostawil huj ze tak powiem mu w dupsko bedzie lepiej bez niego nawet na ostatni telefon sie nie pofatygowal... juz teraz to mi sie wydaje ze te fajeczki to tylko zwykly pretekst jakas dupcie pewno wychaczyl juz nowa ma do wyżywania wiedz powiedzial ppapappapapa

Gość dede1
no i ma rację ! po co się zadawać z kimś kto śmierdzi jak pogorzelisko :o wam się wydaje, że jak wyjdziecie gdzieś i zapalicie to nikt tego nie czuje , jak coś się spala to po prostu to śmierdzi i już tak bardzo dbacie , żeby ładnie wyglądać a od środka "smarujecie " się takimi śmierdzielami a z tym przestanę jak zajdę w ciążę to faktycznie śmiech na sali , wiadomo , że w ciąży jest taki stres , że dopiero się pali

Gość kaczkins
tylko ze jak sie kocha kogos to wraz z jego slabosciami mogl mnie jakos inaczej zmotywowac a nie stawiac kretynskie warunki nie w taki sposob ja z nim nawet trwalam jak mial problem z heroina bo go kocham i wiedzialam ze trzeba pomoc i nie mowilam albo dragi albo ja do cholery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaczkins
dzien wczesniej bylam wspaniala cudowna zycia be zemnie nie widzi tylko ty kochanie hehehhe to sie nazywa szczyt obludy

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
a w ciazy tez będziesz palic?? i bardzo dobrze, że tak powiedział, ja też w zyciu nie byłabym z palaczem, jak masz słaba wole w tym, to we wszystkim możesz miec słabą wole, dobrze mysli ten twój facet, a po drugie to jaki widzisz sens w psuciu zebów, smierdzeniu petami, zótej , bladej pomarszonej skórze, raku etc, przeciez takie sa konsekwencje