Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Siema, trolle!

Polecane posty

Gość witame panią
suwana, jak tam łokcie,całe? :classic_cool: wszak suwanie w pozie kolankowo-łokciowej skutkuje otarciami:classic_cool:

A dobrze. Dziś sporo biegałam i jeździłam na rowerku, więc pupa mnie boli od siodełka ;)

Ambasadorze 😘 A teraz spadaj! :D Ja z Klynem chcielibyśmy zostać sami ;)

i bardzo fajnie, to zdrowo. Dobrze że dbasz o kondycje

Gość witame panią
suwana, a mnie nie witasz z otwartemi ramionamy?:classic_cool:

Gość Jasiu Klatka
ej a wolisz karwedilol czy pindolo?

A dobrze. Siedzę i żrem arbuza :D A ty? Na dworze leje jak z cebra.

Oo, tez bym zjadla arbuza 😭 Ja teraz odpoczywam po powrocie z pracy i zaczynam myslec o jakims obiedzie. No i jestem obrazona na caly swiat za to, ze musze jeszcze wieczorem jechac do roboty, jako jedna z niewielu :D

A to ze ponarzekaj. Ja mam nieodpartą chęć całodobowo cieszyć się z życia :D Ostatnio jestem strasznie szczęśliwa, doszłam do wniosku, że moje życie jest zajebiste, a problemy zdrowotne powoli się normalizują. Fuck yeah! :D

Cos ty, nie mam zamiaru narzekac, po prostu wypada w pracy pokazac swoje niezadowolenie :D Jest okej, nawet mi nieszczegolnie przeszkadza to, ze musze wieczorem tam jechac, ale wiesz jak to jest... :classic_cool: To bardzo dobrze, ze jestes szczesliwa. Tak powinno byc. Moje zycie moge uznac za prawie zajebiste, tak w 75%. I to juz niesamowity wynik. Klopoty ze zdrowiem mialas? A jakie?

A. Dużo bym mogła o tym pierdzielić :classic_cool: O, to fajnie, całkiem ładny wynik ;) Masz rację, trzeba ruszyć dupę i pokazać, na co cię stać. U ciebie też tak pada? :classic_cool:

To pierdziel o tym, jak ci sie chce, ja chetnie poslucham. :classic_cool: Oczywiscie, ze musze im udowodnic na co mnie stac, bo inaczej w ogole z pracy nie wyjde. A tak, troche pomarudze, powrzeszcze dla rekreacji i boss wylapie aluzje :D U mnie nie pada, slonce swieci, cieplo jest, sliczna pogoda.

No to w takim razie jadę do ciebie. Muszę się jeszcze opalić. Chcę być mulatką :classic_cool:

To ja zapraszam. :D Co prawda w domu czesciej mnie nie ma niz jestem, a jak juz jestem to chata zawsze pelna ludzi, porzadku tez nie mam, ale co mi tam, wolne lozko zawsze sie znajdzie. :classic_cool: Ja codziennie sie packam blokerami, byleby tylko sie nie opalic, a i tak juz troche za pozno. Takze gwarancja ze sie opalisz jest. :classic_cool:

OOO! No to się cieszę. A jak jeszcze dużo ludzi w domu, to tym bardziej jestem za :)

Nie ma problemu, przyjezdzaj. :classic_cool: Tylko nie wiem, czy bys wytrzymala chociaz jeden dzien. Wszyscy sie dra (nie umiemy normalnie rozmawiac, trzeba wrzeszczec :D ) robia wielki syf i caly czas by cos jedli. Piszesz sie na to na wlasna odpowiedzialnosc :classic_cool:

No to zapraszam :classic_cool: Tylko nie wiem, czy wytrzymalabys chociaz jeden dzien. Wszyscy sie dra (nie umiemy normalnie rozmawiac, trzeba wrzeszczec :D ) robia syf, i ciagle by cos jedli. Jak ci ktos sie wpakuje do lazienki czy lozka, to tez sie nie zdziw :D Takze mozesz przyjezdzac, ale piszesz sie na to na wlasna odpowiedzialnosc :classic_cool:

No to zapraszam :classic_cool: Tylko nie wiem, czy wytrzymalabys chociaz jeden dzien. Wszyscy sie dra (nie umiemy normalnie rozmawiac, trzeba wrzeszczec :D ) robia syf, i ciagle by cos jedli. Jak ci ktos sie wpakuje do lazienki czy lozka, to tez sie nie zdziw :D Takze mozesz przyjezdzac, ale piszesz sie na to na wlasna odpowiedzialnosc :classic_cool: