jakajestem 0 Napisano Lipiec 20, 2011 co myślicie o związkach między polkami a irlandczykami? Jacy oni są naprawdę. miałyście doświadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eee nie martw sie Napisano Lipiec 20, 2011 wiesz dla cibie to nawet murzyn bedzie odpwiednim partnerem bo zadajesz takie durnowate pytania. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakajestem 0 Napisano Lipiec 20, 2011 dlaczego głupie? a poza tym na głupie pytania też można odpowiedzieć i nie koniecznie głupio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irlandczyki to chamy Napisano Lipiec 20, 2011 tak słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość instynkt macierzyski Napisano Lipiec 20, 2011 Dlaczego chamy? Nie rozumiem takiego uogolnienia. Moja kolezanka ma narzeczonego irlandczyka i bynajmniej on chamem nie jest. To bardzo spokojny, cieply czlowiek. Pozatym pracuje w otoczeniu irlanczykow i zadne chamstwo z ich strony mnie nie spotkalo. To wszystko zalezy od wychowania a nie od kraju pochodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i tak będę szczęsliwa Napisano Lipiec 20, 2011 też pracuję wśród irlandczyków są fajni no może trochę zbyt wulgarni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach