Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheudzielec

grubas a milosc

Polecane posty

Gość cheudzielec

ostatnio rozstalam sie z facetem, który był calkiem przytojny, ale nie iskrzylo miedzy nami, wiec rozstalismy sie. jakis rok temu poznalam chlopaka w pracy, ma spora nadwage. Swietnie nam sie rozmawia, czasem jak na mnie patrzy to cos mnie przeszywa, lekki dreszczyk , tfu... gdyby byl 50kg chudszy tak bym pomyslala, ze moze cos sie kroi, ale w tej sytuacji mam wrazenie ze wmawiam sobie : nie moge sobie na to pozwolic. Mam problem, nie umiem chyba tak naprawde rozpoznac czy mi sie podoba, jesli nawet to nie dopuszczam do siebie tej mysli. Moze to tylko dobre relacje kumpelskie, choc obawiam sie, ze za dobre, ze swoim chlopakiem takich nie mialam. ostatnio gadalismy na gadu 6h i nie moglismy sie nagadac. Zawsze poprawia mi humor, spawia ze sie smieje. Ale... on jest 3 razy taki jak ja. Przepraszam, jak kogos urazilam , bo prostu dla mnie to dziwna sytuacji. Ludzie powinni dobierac sie troche wizualnie- ok, wiem wieje pustkowiem, ale zrozumcie mnie. Gdy rozmawiam z nim na zywo , czasem sie boje, ze nie tak spojrze na niego czy cos... choc naprawde mi to nie przeszkadza, mam wielu znajomych ktorzy sa grubi i sa swietnymi ludzmi. Poza tym nie wiem czy on tylko mnie wkreca, jaja sobie ze mnie robi, czy naprawde lubi ze mna flirtowac. Rozmawialam o tym przyjaciolke, stwierdzila, ze na podstawie naszych rozmow (zakladajac ze to dwa anonimy) mozna napisac romans, choc ja sie caly czas upieram ze to tylko zarty i nikt do nikogo nic nie ma. Jednak gdyby byl chudy wkrecalabym sobie, ze cos jest na rzeczy. :// No i boje sie, ze mnie wystawi, to dopiero bylaby siara! Nie wiem, co grubaski mysla o lepszych relacjach z chudymi dziewczynami, wpadaja w komplexy?;), bo ja jak widze przystojnego faceta to wpadam ; )

Gość gratulujeeee
jestes kurrwą 🖐️

Gość cheudzielec
przepraszam bardzo, a czy przystojny facet chce miec dziewczyne 150kg? szczegolnie faceci zwracaja uwage na wyglad.

Gość dObRa SioSTRa
odpusc go sobie... jak sobie wyobrazasz sex z takim?

Gość polisa na życie
ja bym nie mogła mieć tak otyłego faceta, wstydziłabym się, brzydziła i bała że padnie na zawał przed 40ką, wygląda jednak że robisz mu nadzieję, uważaj bo go rozkochasz a potem nie da ci spokoju