Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnapytająca

czy mogę wziąć kolejne opakowanie bez przerwy??

Polecane posty

Gość pilnapytająca

Dzisiaj powinnam odstawić tabletki na tygodniową przerwę, ale zależy mi, żeby nie mieć okresu. Mogę rozpocząć kolejny blister, wybrać go i dopiero wtedy zrobić sobie przerwę??

mozesz wziac kilka tabletek z drugiego opakowania, ale nie konczyc ich . Tak mi lekarz powiedzial i wzielam dodatkowo przez kolejny tydzien i przesunelam sobie okres

Gość pilnapytająca
czytałam wcześniej i z tego co pamiętam mogę! A że wczoraj robiłam porządek w lakach i wyrzuciałam opakowanie po tabletkach bo został mi ostatni blister więc nie mogę się upewnić!

Gość pilnapytająca
a czemu tylko kilka? Z tego co mi się wydaje, to można nawet kilka opakowań wziąć pod rząd! Dobrze mi się wydaje?

W internecie są ulotki 99% tabletek. Możesz. Ulotkę należy zawsze mieć. Zostawiasz sobie tę z pierwszego opakowania, każdą kolejną możesz wyrzucić.

Nic nie kombinuj z kilkoma, normalnie nie rób przerwy i weź całe kolejne opakowanie. W innym przypadku zmarnują Ci się te niewykorzystane tabletki z tego opakowania.

Gość bhgfdsew
mozesz tak zrobic ale nie za czesto,bo to zle wplywa na organizm,raz dwa razy do roku a najlepiej to wcale,ale jak juz musisz...rozpocznij nowe opakowanie,ale nie bierz calego,wez tylko tyle tabletek ile chcesz miec dni bez okresu,pozniej zrob zalecana przerwe i rozpocznij nastepne NOWE opakowanie a to z ktorego wzielas pare tabletek zostaw sobie na przyszlosc

Gość pilnapytająca
nie zepsułyby się, bo można by innym razem tym zapasowym opakowaniem przeciągać, ale dla mnie optymalnym rozwiązaniem byłoby wzięcie całego opakowania

Gość bhgfdsew
wez tylko kilka tabletek nie bierz calego drugiego opakowania to nie zdrowe...zresztato twoj organizm,wez sobie nawet trzy pod rzad...

"a to z ktorego wzielas pare tabletek zostaw sobie na przyszlosc" Czyli że na kiedy? Na kolejne przesunięcie okresu? Bo przecież normalnie się nie nadają, bo zawsze będzie iluś tabletek brakować. Nic Ci się nie stanie jeśli raz na jakiś czas nie zrobisz przerwy.

"wez tylko kilka tabletek nie bierz calego drugiego opakowania to nie zdrowe..." Dlaczego?