Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzina nic nie wie

moja rodzina myśli, że jestem dziwicą

Polecane posty

Gość rodzina nic nie wie

Dzisiaj moja ciocia rozmawiała ze mną na temat, że powinnam iść do ginekologa, bo mam nieregularny okres. Zaczęła coś gadać, żebym się nie bała, żebym powiedziała, że jestem dziewicą i żebym była spokojna, bo ginekelog nie przebije mi błony dziewiczej, że nie będzie bolało .. Trochę mi było głupio, bo ja straciłam dziewictwo w wieku 16 lat. Obecnie za 7 miesięcy kończę 18 lat. Trochę się speszyłam i ogarnęły mnie obawy, że ginekolog może odkryć, że nie jestem dziewicą .. Pewnie nie pójdę na taką wizytę sama, tylko z mamą i jak on wtedy jej to powie .. Przecież ja tego nie przeżyje .. Ginekolog może dojśc do tego, że już współżyłam ?

Gość rodzina nic nie wie
no a jak ona lub on powie mi, że nie powie mojej mamie a i tak jej powie ...

Gość rodzinanicniewie
A najgorsze jest to że stało się to z tym ginekologiem

Gość Marcin84ww
nieregularny okres w Twoim wieku to normalna sprawa.Ale skąd o tym wie ciotka? Do ginekologa chodzi się samemu a nie z mamą.Może jakaś koleżanka poleci Ci kogoś zaufanego.

Gość rodzina nic nie wie
podszywie, coś ci nie wyszło -.-

A po co Ci mama? Takie stare baby nie chodzą do gina z mamą :D ja miałam 17 na pierwszej wizycie i byłam sama tzn z moim facetem ale oczywiście został w poczekalni :)

Gość rodzina nic nie wie
No bo po prostu jak ostatnio mialam okres narzekałam na ból brzucha i teraz znowu dostałam. Jej coś nie pasowało, bo rzeczywiście dostałam za wcześnie. Wtedy zaczęła ze mną rozmawiać i się pytać jak to jest z tym moim okresem. Wiem, że nie chodzi się z mamą, ale ja się tak sama będę wstydziła .. Chyba, że moja mama zostanie na zewnątrz i poczeka na mnie .. Jak kiedyś byłam (ze dwa lata temu) w sprawie piersi to poszła ze mną mama. Na początku siedziała tam ze mną i lekarzem jak on mi zadawał rózne pytania, ale na czas badania wyszła.

Gość rodzina nic nie wie
Zaje...fajna Uwierz, że ja się nie czuję na prawie 18 lat .. Ze mnie to jeszcze taki szczyl jest. ;p Nawet nie wyglądam na tyle lat, ile mam.

Gość Marcin84ww
ból brzucha też jest naturalny,powodem są skurcze mięśni gładkich.Kup jakiś lek rozkurczowy np. Nospa, jest bez recepty.Do gina chodź na badania kontrolne ew.po pigułki anty które Ci jednak odradzam.

Gość NIE KUURWAA.....
ginekolog się nie zorientuje że się bzykałaś :D :D :D przecież to lekarz specjalista od Twojej cipy :D - pewnie nie zauważy :D 🖐️

Gość rodzina nic nie wie
ja może dziwna ale ty to dziwka. 17 lat i zfacetem do gina :o pewnie przeleciał cie jak miałaś 14

Gość lololololololololololololololo
rodzina nic nie wie ja może dziwna ale ty to dzi**a. 17 lat i zfacetem do gina pewnie przeleciał cie jak miałaś 14 wez sie dziecko uspokoj, 17 lat i z mamunią do gina bo brzunio boli jak ma okresik, eh.

Gość lololololololololololololololo
A po zza tym. Szlag jasny mnie trafia jak ktoś się rozprawia, że jak młoda dziewczyna z kimś sypia to dziwka. No przecież to jest jej facet i ona go kocha. No puszcza sie dziwka jedna no patrz ją. :o A po za tym - przyganiał kocił garkowi. Sama 'stałaś się dziwką' bo poszłaś jak miałaś 16 lat a wytykasz komuś, że poszedł jak miał 14. :o