Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wytrzymam

SYMPATIA...Mam dość! Likwiduję tam swój profil....

Polecane posty

Gość juz nie wytrzymam

kurcze no mam dość. Chcialam tam kogos poznać ale sie nie da. Kazda randka to klapa. O ile ja dałabym jeszcze szanse na kolejną to facet z ktorym sie widzilam juz nie. Wkurza mnie ze oni nawet juz sie nie odezwą po spotkaniu. jestem atrakcyjną dziewczyną mam powodzenie u facetów a przez sympatię popadam w coraz wieksze kompleksy. Czuje sie po takiej randce jak towar ktorego ktos nie chciał. 3 randki okazały się niewypałem:-(

Gość playyyyyyyyyyyyy
ile masz lat i z jakiego wojewodzstwa?? bo ja też szukam:)

Gość juz nie wytrzymam
playyyyyy to juz nie ma znaczenia ja likwiduje tam swoje konto. Starsznie sie zawiodłam taka forma poznawania ludzi

a ja sie pochwale :) konto miałam tydzien i poznałam faceta,rozmawialismy tydzien i spotkanie ,oboje juz podczas rozmowy sie rozumielismy a teraz jestesmy para:)

Gość juz nie wytrzymam
Kultura Ja juz popadlam w toralne kompleksy po tych 3 randkach. To sa takie szybkie randki, wypicie coli i idziemy do domu jak sie coś nie spodoba.A po kilku fajnych mailach przed spotkaniowych , po spotkaniu totalna cisza.

Gość playyyyyyyyyyyyy
moze ja Ciebie spotkam ?

Gość SłodkaMigotka
Ja tez poznałam swojego obecnego partnera na Sympatii :))

Gość juz nie wytrzymam
słodka migotka za ktorym razem trafilas??Bo ja juz naprawde watpie ze mozna tam kogos poznac.

Ja ma tam konto chyba od pół roku i zero odzewu, to jest dopiero klapa. W sumie to wchodzę tam jak sobie przypomnę o takim portalu, ze istnieje ;]

Gość jjjjjkjkjkjjkj
to po co sie tam w ogole zalogowalas skoro piszesz ze masz powodzenie w relanym zyciu?;)

Gość poniedziałek i sobota
i dobrze, wyloguj się. ja znam 1 parę co się poznali i wzieli ślub, ale cała reszta. cuda wianki w mejlach.porozumienie dusz, no idealnie, a potem jedna kawa i nawet nie napisze dziękuje za poświęcony czas. a laska zostaje z big pytaniem: co ze mna nie tak? czemu odpuścił juz po 1 spotkaniu? to coś jak wybieranie koni na wystawie. "w sumie ładna i miła, ale mało zarabia"szukam dalej. naprawde tam po drugiej stronie nie ma raczej księci.. i głowa do góry:-) tez jestem atrakcyjna, też sama ale nie dam sie zwariować,ze coś ze mną nie tak