Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorowa burza gwałtowna

czy i stnieją opętania jak myślicie ?

Polecane posty

Gość wieczorowa burza gwałtowna

moja znajoma opowiedziała mi że była na mszy odprawianej przez ks Egzorcyste w Licheniu i w pewnym oomencie kobieta siedząca obok niej zaczeła sie wić i trząść i wydawać z siebie nieludzkie okrzyki w końcu na czworakach wybiegła z koscioła ,moja znajoma jak to opowiadała to autentycznie miała gęsią skórę ,ciekawi mnie czy słyszeliście takie opowieści ,chcę jeszcze napisać że dwóch moich znajomych którzy byli bardzo daleko od wiary i kościoła w dziwny sposob zrobili się bardzo wierzący niestety nie wiem co ich tak zmienilo ,ciekawi mnie czy znacie takie przypadki

Gość fddfghdfjhdgjdghjfgjk
z ta kobieta dobre ;|

Gość młodzi nie chcą wierzyć
ale tak istnieja ,u nas sa księża egzorcyści w innych wiarach też są jacyś kapłani czarownicy itd .

Gość 1234actiwe
a mnie zastanawia dlaczego tak dużo ludzi przekraczając pewien wiek zaczyna sie nawracać ja wsród znajomych znam wiele takich ludzi ,wpierw wyśmiewali bacie i wierzących a teraz co niedz w kościele

Gość buhhahhahaha
rydzyk jest opętany i te wszystkie dewoty w kosciele

Gość gt65e
wszyscy opowiadają i opowiadają. Mieli komórki ? to czemu nie nagrali tego Teraz jak się coś zaczyna dziać to wszyscy zaczynają nagrywać.

Gość tylko 10 wpisów
chyba raczej istnieją

Gość twoja maleńka
Opęania nie istnieją! Istnieją jedynie bardzo wypatszone psychiki na tle religijnym. Oraz narkotyki

myślę, że nie ma co do tego watpliwości, że istnieją.. ale jak ktoś nie wierzy w życie wieczne to nie wierzy i w opetania.. logiczne. ja akurat wierze

Gość uwazam...
ze nie ma, nie ma czegos takiego jak opetanie czy klatwy, a egzorcyzmy wykonuje sie, by ludzie mogli uwierzyc,ze to juz za nimi i nie pojawi sie nigdy wiecej.

Istnieja ja bylam swiadkiem w Medziugorie jak opetana kobieta wyla i wydawala nieludzkie krzyki jak byl wystawiony Najswietrzy Sakrament to bylo lawke przede mna ,a nastepnie tak jak gdyby stracila przytomnosc .Ludzie ktorzy nie wierza w Boga gdyby cos takiego zobaczyli mysle ze odzyskiwali by wiare .Ksieza egzorcysci mowia ze coraz wiecej osob jes opetanych.Widac co dzieje sie z rodzinami .Ksieza mowia ze szatan chce zniszczyc rodziny .W kosciolach gdzie znajduje sie Odnowa w Duchu Swietym tez zdazaja sie przypadki uwolnienienia od zlych duchow.

istnieja.. mialam tak samo jak ta kobieta ktora opisujesz.. a wszystko przez ksiedza egzorcyste na rekolekcjach.. pokazal krzyz.. i bylo po mnie..

Lady love , Ty moze mialas spoczynek w Duchu Swietym? a to jest co innego.W takim przypadku czlowiek tylko upada i za jakis czas sie podnosi ,ale nie , wyje, nie wydaje roznych nieludzkich glosow .

Przepraszam nie wczytalam sie dobrze ze to byl ksiadz egzorcysta .to mialas przezycie .

Przepraszam nie wczytalam sie ze to byl jednak ksiadz egzorcysta .Tomialas przezycie .

Gość batyśka
Lady Love -napisz coś więcej, czy wcześniej podejrzewałaś siebie o to? miałaś jakieś symptomy, lęki, ktoś przemawiał przez Ciebie?

Gość są takie msze chyba
raz w miesiącu np w warszawie w kościele św Andrzeja Boboli gdzie odprawiają księża egzorcyści i tam takie rzeczy sie zdarzają kto nie wierzy może sie wybrać na taką msze ,ale nieraz zło was będzie powstrzymywać będziecie się zlie czuć będzie wam sie w głowie krecić itd itp abyście nie mogli wysiedziec w kościele

Gość ubuhjre
kiedys na pograniczu jawy i snu cos we mnie weszlo i zaczelam mowic obcym glosem