Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem że było ale

Czy w tym przypadku mogę wykluczyć ciążę?

Polecane posty

Gość wiem że było ale

Wiem że te tematy się w kółko powtarzają, ale chciałabym kilka szybkich opinii : ) Zabezpieczam się z chłopakiem zawsze prezerwatywą i nigdy nie dochodzi do wytrysku we mnie tylko po za moim ciałem i w prezerwatywie. Nic nie pęka, nic się nie zsuwa. A więc pytam się czy czy mogę wykluczyć ciążę : ) no bo w sumie bez plemników nie ma ciaży, prawda? Nie jestem jakąś małolatą, ale już się nasłuchałam głupich opowiadań... tyle że pewnie z nutką ściemy.

Gość czym karmić stąke
preejakulatem mógł Cie zapłodnić

Gość rob son
weź mi wytłumacz dlaczego skoro on ma prezerwatywę to kończy nie w tobie, wyciąga członek w najlepszym momencie? z powodu obawy o ciążę?

No tak, bo jakby pękła w TYM momencie to raczej byłaby kaplica... wiadomo leciałabym po tabletkę PO... a tabletek anty nie mogę brać na chwilę obecna. A ten płyn niby którędy by się wydostal? -.- przez prezerwatywę? Wątpię.

Gość gluntta 52*96
to jest niemozliwe, żeby zajsc tak w ciążę, pewnie jestes młoda i krótko współżyjesz? paniczny lęk i obawy przed każdym okresem?

Nie przed każdym... po prostu od kilku miesiecy mi cykle wariują... Dzisiaj dostałam okres, pierwszy raz cykl poniżej 40 dni (od ponad poł roku) i po prostu jest strasznie skąpy :( a we wrześniu jadę na kolejną kontrolę o co chodzi z tymi cyklami nieszczęsnymi, bo nie dość że strasznie nieregularne się zrobiły to do tego mam skape miesiaczki a nigdy tak nie miałam :(