Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszla karolinka do gogolina

wasz najglupszy zakup

Polecane posty

jw.

Gość siarzeska
Kupilam kiedys podrobe czapeczki adidas na allegro. chociaz sprzedawca zarzekal sie ze to oryginal,kupilam i pozniej wszyscy sie ze mnie nabijali, bo na pierwszy rzut oka bylo widac ze to chinski wyrob...

Gość dla Mamy...
kupilam sukienke...wybieralam i wybieralam,wkoncu sie zdecydoiwalam....zamiast rozmiaru 12 wzielam 18...jaka bylam zla :D

angell🖐️ kochana jestes:) myslalam o Tobie ostatnio coraz czesciej:) chodzilas mi po glowie:) jak brat?

kupilam tusz YSL VEFC po wyczytaniu rewelacyjnych komentarzy na necie i nie mialam go nawet miesiaca tak wysechl malowal w miare dobrze przez pierwszy tydzien, wywalilam go po czym po ok 5ciu miesiacach kupilam jak glupia drugi ten sam w nadzieji ze a moze teraz jednak sie sprawdzi :O Historia oczywiscie sie powtorzyla, ostatnio znow mnie cos krecilo zeby go kupic , jejciu ja jestem chyba jakas jebnieta :O

ja też kupiłam tusz! Chanel. Zbierałam pół roku, znajomy pojechał do Francji i po tygodniu ten tusz wysechł....grrrrr no cóż zostało mi tylko eleganckie opakowanie:P

Kupiłam sukienkę która mi się nie podobala, nie dość że droga to brzydka, bo mi uderzyło go głowy aby ją kupić (pewnie mróz -21 st) , jestem tak zła na siebie, juz ponad rok minął ale coż... :D

Brzydula witaj ja ciebie długi czas szukałam na Kafe ,ale ciebie nie było :( Chciałam wiedzieć czy się udało czy zostaniesz mamą co z twoim wyjazdem do UK na wakacje Z bratem super wczoraj wyszedł ze szpitala sam chodzi praktycznie funkcjonuje prawie jak przed wypadkiem.teraz czeka w kolejce na rehabilitację ponieważ ma jeszcze problem z prawym kolanem.A w szpitalu już nie było go sensu trzymać w sumie spędził w szpitalu 4 miesiące i 13 dni jest taki szczęśliwy ,ze wyszedł wszyscy są szczęśliwi. Gorzej ze mną mam straszną depresję nie wyrabiam już zapisałam sie do psychologa ,ale nie wiem czy on mi pomaga czy bardziej dobija.Nie radz.ę sobie psychicznie z niektórymi problemami nie wiem co jest ze mną nie tak.zobaczymy mam zamiar nie opuszczać zajęć może jednak z tego wyjdę

kupiłam bardzo bardzo krótką spódniczkę, nigdy w niej nigdzie nei wyszłam, nikt jej na oczy nie widział, jak mam zły humor i jestem sama w domu, to ubieram ja i ogladam sie w lustrze i jestem demonem seksu :D

- O, kupiłam sobie za mała spódniczkę tak mi się podobała -.- - miałam też lakier do paznokci... którego nigdy nie użyłam... - okropny perfum, chyba miałam katar wtedy 😡 - kolczyki na które wiedziałam że mam uczulenie (ale były ładne) :D

myslalam,ze juz ucieklas ale jestes:) ja bywalam ale moze sie mijalaysmy:) tak sie ciesze,ze z bratem dobrze:)Chociaz go nie znam ale naprawde sie ciesze:)Myslalam wlasnie o tym-jak jest z nim Teraz juz bedzie lepiej:) na razie rodzina nie powiekszona;)Uk do mnie przyjechalo:D moja przyjaciolkaspakowala sie i zjechala z nadzieja na stale kolega przyjedzie na urlop wiec tu sie zobaczymy:) depresja?co sie dzieje?moze napisz cos wiecej na @ bo Twojego nie mam:(a chcialam pisac ostatnio jak zaginelas podac w @ moje gg, bo tu ze zrozumialych przyczyn:P,nie moge

naallegro z 3 razy zamowilam za duze spodnie, chociaz byly podane wymiary i dobrze wiedzialam ze beda za duze, ale mialam nadzieje ze a moze jednak :O Do tej pory leza w szafie z metkami 😭

kilkanascie par butow ktorych ani razu nie zalozylam:O w ogole potrafilam cos kupic i tego nie nosic:O

Gość sfwaefafwgafa
a ja ,,kupiłam,, sobie na 1 roku studiów pracę zaliczeniową z filozofii, pojechałam po nią na 2-gi koniec miasta, zajęła mi ta wycieczka kilka godzin, zapłaciłam za pracę 80 zł, ale jej nie oddałam....bo była tak trudno napisana, że nie wiedziałam o co w niej chodzi :-P to jest debilizm

Gość batyśka
Dziewczyny, napiszcie tu co macie do opchnięcia /nie trafione ciuchy byty, rozmiar, model, może ktoś się skusi?;)

Gość o jaaaaaaaaaa
byłam młodsza i akurat wyszły simsy 2 :D A ja się na nie napaliłam i wydałam większość oszczędności, po czym okazało się, że gra nie jest na kompa tylko na play station, ale ja tego nie zauważyłam i przez rok udawałam rodzicom, że mi działa i jest ok :O

Gość o jaaaaaaaaaa
A przecież mogłam wymienić ją na PC :O

zmykam ale pozostawilam Ci w namiar na gg pisz nawet jak mnie nie ma bo czasami jestem;) przepraszam za zasmiecanie topiku ale to wazne sprawy:P dobranoc wszystkim🖐️

jestem tak glupia ze siedze wlasnie i prostuje wlosy mimo iz jutro z samego ranca ide do fryzjera :O