Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca Sylwia K

tusza i on

Polecane posty

Gość pytajaca Sylwia K

nie jestem gruba,wrecz przeciwnie,ale odkad biore tabsy przytylam pare kilo,ostatnio moj facet powiedzial "ale urosl Ci tylek":O choc tak nie uwazam,obrazilam sie na niego i powiedzialam ze mogl to zachowac dla siebie,ze jest mi przykro,nie pierwszy raz cos wypali i potem dopiero mysli co powiedzial,no i dziwi sie ze potem nie chce sie kochac,sam wpedza mnie w kompleksy i wielce zdziwiony,dodam ze odkad z nim jestem czuje sie mnie j atrakcyjna

Gość pytajaca Sylwia K
pomoze ktos?

Gość ladaco po mutacji
czyli chuda

Gość pytajaca Sylwia K
jestem w sam raz,uprawiam sporty i nie mam problemow z waga ani kompleksow ale czuje sie przy nim nieatrakcyjna:( mial ktos podobnie?

Gość wiesz co?............
to po jakiego chuja wpierdalasz te prochu wieprzaku?

Gość
moj facet tez jest subtelny ostatnio powiedzial mi ze ladnieje o.O zmien tabsy :)

Gość pytajaca Sylwia K
Bazienka--dziekuje,tyle ze ja juz koncze z tabsami,przykro jest mi po prostu ze cos palnie,a potem ma pretensje ze ja sie obrazam czy jestem smutna a mi zwyczajnie jest przykro:(

Gość pytajaca Sylwia K
up

ja też biore tabsy ai przytyłam jakieś 4kg ale mój nic nie mówi jedynie, że cycki urosły i się tym cieszy jak głupi ;/ no ale... przez wagę włsaśnie też chce zrezygnować z tabsów. Biegam, pływam a mimo to mam 4kg wiecej (miałam już zmiany tab i nic nie dało) takze chyba dla mnie stworzone nie sa. a jak twojemu nie pasuje tyłek to niech wroci do gumek :) typem sie nie przejmuj on ideałem zapewne też nie jest ;/

Gość grażynka 6374
facet bez klasy i tyle a ty masz strasznie niską samoocenę, ogarnij się

Gość pytajaca Sylwia K
wlasnie,moja samoocena spadla do zera,przez tabsy wogole zaczelam czuc sie zle i jestem drazliwa,ale uwazam ze on powinien mnie wspierac a nie dolowac,ja tez mam mu wiele do zarzucenia ale nie mowie czegos co sprawilo by mu przykrosc,a on palnie zawsze cos i probuje mnie zmieniac,powiedzialam mu ze jak mu sie nie podobam to niech szuka innej:(

Gość assassddsdsd
a tak sie glupia dziwo poswiecasz, bierzesz te tabsy ktore powoduja raka, zeby jakis ruchacz bezmozg sie w tobie spuszczal, i jeszcze on cie obraza. co za glupia szmata z ciebie

Gość pytajaca Sylwia K
no bez przesady,nie musisz mnie wyzywac ,nie znasz mnie i od razu takie teksty?to swiadczy tylko o Tobie

Gość assassddsdsd
nie musze cie znac, po tym co piszesz widac co soba reprezentujesz.

Gość pytajaca Sylwia K
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość assassddsdsd
"wlasnie,moja samoocena spadla do zera,przez tabsy wogole zaczelam czuc sie zle i jestem drazliwa,ale uwazam ze on powinien mnie wspierac a nie dolowac" to po co bierzesz to gowno skoro źle sie czujesz? czy warto dla jakiegos ruchacza ktory cie obraza brac tabsy i niszczyc siebie? jestes zalosna

Gość pytajaca Sylwia K
wzielam dopiero pierwze opakowanie ,normalne ze zabezpieczam sie przed ciaza,to nie moja wina ze organizm zle na nie reaguje,koncze z tabsami i mam nadzieje ze wszystko wroci do normy,a Tobie przydalo by sie troche empatii jesli wiesz co to jest,a poza tym nigdy nie mow nigdy,pozdrawiam:

Gość ja_pier......
po co chcesz, żeby ktos się wypowiadał na Twój temat skoro udowodniłaś już, że Tobie nie można na nic zwrócić uwagi?. Z takimi ludźmi nikt nie chce dyskutować.

Gość assassddsdsd
a gdzie ja pisalam "nigdy" ;) moj chlopak jest z tych inteligentnych, co to wiedzą jakie skutki uboczne powodują pigulki (m.in.raka, ale też wiele innych) i nie chce, zebym je brala. A twoj to zwykly bezmozg, niech laska sie truje, byle tylko mogl sie spuscic i nic innego go nie obchodzi. Wiec wspolczuje ci chlopaka i radze poszukac innego... 🖐️ strach pomyslec co bedzie jak roztyjesz się po ciąży... 🖐️

Gość pytajaca Sylwia K
bez przesady,mozna wypowidziec swe zdanie ale nie obrazac mnie typu "jestes zalosna"itp:O

Gość pytajaca Sylwia K
a czy ja napisalam,ze to on chcial bym brala:O ?ludzie czytajcie ze zrozumieniem:O

a przytyłaś w ogóle po tych tabsach? może powinnaś je zmienić, chociaż ze swojegoprzykładu znam, że każde chyba coś w sobie mają ;/