Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elissss

tab antykoncepcyjne i prezerwatywa a ciaza

Polecane posty

Gość elissss

czy jest mozliwosc zajscia w ciaze przy takiej metodzie i gdy naprzykład gumka sie osunie i troche sermy sie przedostanie , nie wiem własnie i chciała bym sie dowiedziec a nie mam z kim o tym porozmawiac nie wiem czy tabletki dobrze działaja bo spodadycznie pije alkochol i pale papierosy czy to ma jakis zwiazek z działaniem antykopów ?? prosze o odpowiedzi

Gość to ci dobre hę
palenie nie wpływa na skuteczność działania a na Twoje zdrowie, organizm gorzej toleruje tabletki przy paleniu, moze sie pojawic wieksze ryzyko zakrzepicy itp alkohol wpływa wowczas gdy spowoduje wymioty

Gość grażynka 6374
papierosy osłabiają trochę tabletki ale po to są, że jak się używa tylko ich to prezerwatywa nie jest już potrzebna, ja zawsze stosowałam 1 zabezpieczenie, albo tabletki (wytrysk we mnie) albo prezerwatywy, nigdy nie byłam w ciąży

Gość elissss
ale i tak mam pewne obawy

Gość widoków nie widać
ja tez zawsze albo jedno albo drugie, nigdy się nie bałam, ile masz lat? długo uprawiasz seks?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
papierosy nie maja wpływu na tabletki antyk. ale za to moga spowodować ze pewnego dnia przewrócisz sie i umrzesz z powodu zakrzepu

Gość elissss
no nie tak długo ok roku i nie wiem dlaczego ale zawsze miałam obawy przed ciazą i dlatego stosuje tab i prezerwatywy wiem moze to głupie no ale tak mam a teraz gdy prezerwatywa sie nie spisała i zostały tylko tab to ogarneła mnie mała panika co bedzie

matko tabletki gumka i co jeszcze???? :) globulki spirala:) hihihihih:) tabletki brane prawidłowo naprawdę działają! ja też na początku brania sie stresowałam czy oby to małe coś co połykam działa!! ale spisało się super i nawet teraz jak już 3 mies. nie biorę nie uważam i dzidzi nie mam choć nawet i bym chciała mieć.... chłopak też a tu cisza.... badania w porządku i kiszka....