Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vialey

Jak wyglądał wasz pierwszy raz? Ja sie go boję

Polecane posty

Gość Vialey

Boję się że poleci mi mnostwo krwi ze to obrzydzi mojego chlopaka i takze mnie boję się ,że zaplamię całe przescieradło i gdy dam do prania mama zoriętuje się co się stało. Boję się samego bolu takze. Nie wiem jakie miejsce bedzie odpowiednie,, U mnie u niego? W hotelu? Boję się.

boże co za chore przemyślenia mi żadna krew nie leciała i to było u mnie w pokoju ale nie wspominam tego dobrze

Gość mag2991
ja tam w ogóle nie mialam krwi,i prawie nic nie czulam. A po co w hotelu?dziwka chyba nie jesteś.No chyba,że pojedziecie tam na wakacje.

Gość Vialey
Jesli boje sie krwi to sa chore przymyslenia. POrazka !!

boisz się że obrzydzisz faceta do siebie i bólu i to znaczy że jesteś nie gotowa na seks.

Gość Vialey
I co będzie jak będziemy uprawiać seks analny, a ja popuszczę?:( Mam słabe zwieracze.

Gość Vialey
co za idiota?!! nie ma to jak podawac sie za kogoś

Gość nie do zobaczenia
ile masz lat ?

Gość Vialey
13

Gość Vialey
Wiem. Mało. Ale my się naprawdę kochamy:( Poza tym mój chłopak ma już 34 lata. I on ma to za sobą.

właśnie ile masz lat autorko?? Twoje przemyślenia są jakby dziecinne, wieć lepiej poczekaj z tym pierwszym razem jakieś dobre 3 lata zanim nie dorośniesz nie ma co tego robić, bo możesz tylko zniszczyć sobie psychikę

Gość Vialey
Ale on chciałby już mnie wziąć. Sam tak powiedział. Tylko ta krew... :(

Gość Vialey
Ale on chciałby już mnie wziąć. Sam tak powiedział. Tylko ta krew... :(

wiesz dobrze ci radzę , bo przechodziłam przez coś bardzo podobnego, tylko miałam 16 lat a on 31 i już dawno nie jestesmy razem... Bardzo tego zaluje.. obecnie mam chlopaka ktorego bardzo kocham i on mnie rowniez i zaluje mega zaluje ze nie poczekalam wlasnie na niego. PRZEMYŚL TO!!!

Gość Vialey
Podszyw. Mam 15 lat, a moj chłopak 26.

Gość Vialey
On ze mną zerwie jak mu się nie oddam!:( A ja go naprawdę kocham. I obiecał mi kupić samsunga galaxy za pierwszy seks.

Gość Vialey
On ze mną zerwie jak mu się nie oddam!:( A ja go naprawdę kocham. I obiecał mi kupić samsunga galaxy za pierwszy seks.

Gość Vialey ta prawdziwa
Ey upośledzony kretynie lub krtynko!! odpusc bo to wcale nie jest smieszne bardziej załosne. Serio i nie robisz sobie tym beki tylko z siebie pośmiewisko niestety. Przykro mi.

Byłam mloda i glupia, mama mowila mi ze w tym wieku nie ma milosci tylko zauroczenie, a ja myslalam ze to jedyny na zawsze... Tez mi mowil ze juz chce to zrobic ze mna a ja glupia oczarowana nim uleglam... Bardzo chcialabym cofnac czas ale sie nie da...;( Wlasnie z moim obecnym ukochanym chlopakiem(2lata starszy) jedziemy na wakacje za tydzien i postanowilismy to zrobic(po8miesiacach bycia ze soba). A Ty ile jestes z nim razem?

Gość Vialey ta prawdziwa
Ja jestem z nim 2 lata, Ja mam 17 lat a on 20. I to pisze ja ta prawdziwa to co było wczesniej to pisał jakiś idiota.. sorki za niedorozwoja

wez tablete na sen on cie zerznie i nie bedziesz tego widziala,czula obudzisz sie pozniej juz jako "kobieta"

Gość Vialey ta prawdziwa
Mam 15 lat a on 26. Z tym telefonem to nie tak, że chcę się sprzedać. Po prostu mam starą nokię. A po drugie ja naprawdę chce To zrobić. Wszystkie dziewczyny z gimnazjum już to robiły, a ja jestem jak ta sierotka:( Powiedzcie mi jeszcze jak się robi loda?

juz nie wiem ktora vialey jest prawdziwa, w kazdym badz razie radze to sobie dobrze, na spokojnie przemyslec:) pozdrawiam:)

Gość Vialey ta NAPRAWDĘ prawdziwa
To już nie jest śmieszne. Idioto! Powiedzcie mi jeszcze jak smakuje sperma i czy powinnam ogolić sobie tyłek??

Gość Vialey ta prawdziwa
Ta ktora napisala to o krwi. czyli ta co ma 17 lat. co wydaje sie bardziej wiarygodne ta pseudo vialey ktora pisze ze da mu dupy za samsunga a koles ma 34 lata czy ta ktora mowi ze ma 17 lat a chlopak 20 czyli ja i serio boje sie pierwsazego razu. na logike co wydaje się bardziej wiarygone...

Gość Vialey ta NAPRAWDĘ prawdziwa
Bo mam na nim takie czarne włoski. Mam ogólnie ciemną karnację. Golę nogi, ręce, pachy, łoniaki i twarz. Pupę też mam ogolić?

Gość Vialey ta prawdziwa
Sram na ciebie palencie. smieje sie z siebie a nie sie wkurzam ;] pozdarwiam idiotę. mam nadzieje ze swietnie sie bawisz:D