Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vialey

Jak wyglądał wasz pierwszy raz? Ja sie go boję

Polecane posty

Gość Vialey ta prawdziwa
hahaha idiota.

heheh uwielbiam te forumk :D jasne ze powinnas brwi tez musisz zgolic bo wiesz faceci nie lubia zarosnietych :D

Gość Vialey ta NAPRAWDĘ prawdziwa
Dobry z ciebie podszyw-.- kretynie. Sam sobie sraj. Mam problem, a ty się z tego nabijasz. Idiota!

Ojejku. Mam mały wąsik, to go golę. To normalne. I jestem DZIEWCZYNĄ.

Gość Vialey ta prawdziwa
na prawde jestes dobvry. wow.! szacun dla frajera

Podszywie. Spier*alaj! -_- Jak mam się jeszcze przygotować?

Gość siemanko ;)
dlaczego tacy ludzie istnieją! dziewczyna ma problem a jakiś idiota/idiotka sie nabija stawiam że jednak idiota bo tylko chłopaki są tacy nie dorozwinięci... a wiec ja pisze do ciebie do tej co ma 17 lat a jej chłopak 20... nie wiem jak jest miedzy wami ale skoro on cie nie naciska to spokojnie zaczekaj jeszcze. skoro sie boisz to oznacza że nie dokonca jestes gotowa. a na psychike to zle działa. poczekaj trochę, może wyjdzie to spontanicznie, kto wie;) pozdrawiam;)

Gość gość
Ja nie krwawiłam.Dopiero na nastepny dzień miałam lekkie plamienie.Ale bolało strasznie.Aż mnie to zaskoczyło.Na szczęście potem już było ok. Ja miałam wtedy 19 lat.On czekał aż będę gotowa na ten krok ponad pół roku.Nie żałuję.To był ten jedyny.Jesteśmy razem już 10 lat. Pocieszę cię że ja też bałam się że poplamię prześcieradło - tym bardziej że to było u niego. A jak zdarzy się u ciebie, to zawsze możesz powiedzieć mamie że właśnie dostałaś okres ;-)

o matko, ja też się boję, ale ja nie muszę, na szczęście. wydaje mi się, że ta przyjemność jest okupiona zbyt dużym wstydem i bólem, juz lepiej u ginekologa pod tym względem:O