Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz zwariuje!

Problem z internetem - neostrada.

Polecane posty

Gość Zaraz zwariuje!

Witam. Otóż do wczoraj wszystko było ok, a dziś internet nie działa na komputerze stacjonarnym, na laptopie (bezprzewodowo) wszystko jest ok, no ale stacjonarny nie widzi (chyba) modemu, ale do wczoraj wszystko było ok. Więc jak to naprawić by znów wróciło do normy?

Gość Zaraz zwariuje!
Tylko z nimi zawsze jest się ciężko dogadać.

Gość Zaraz zwariuje!
Znając ich to powiedzą iż to nie ich wina bo net działa, tylko wina kompa i się wypną na tą sprawę.

Gość Hazarrdzista.
800560560 - tu masz nr bezbosrednio na dział techniczny - z nimi w miare idzie się dogadać.

Gość ladjgoaksghjadfgiroehgifdshgka
miałem to samo z miesiąc temu i żaden z pomysłów nic nie pomógł wkurwiłem się i stacjonarny podłączyłem jako bezprzewodowy oczywiście wkładając w usb to co zapomniałem w tej chwili jak się nazywa i do tej chwili nie wiem co było przyczyną więc nie bardzo ci pomogłem

Gość Zaraz zwariuje!
Nie mam już siły do nich, miałam modem wymieniany 2 razy, na początku był problem z zainstalowaniem, net i tak co chwila się rozłącza i już mi się nie chce do nich dzwonić. Nikt nit zna innego sposobu?

Gość fdenrgjhb
postaw system na nowo - zrestartuj kompa i spróbuj na chwilę wyłączyć firewalla i antywirusa - zobacz czy to nie poprawi sytuacji 🖐️ i zmień na 7mkę

Gość Zaraz zwariuje!
Próbowałam, nic nie dało.

Gość poradnikkkk
Zapewne masz spaloną kartę sieciową . sprawdz w menadzerze urzadzen , czy ja wykrywa, jak nie to napisz

macie live boksa to go wyrzucie i kupcie z biedronki za 50 zł TP-Link ADSL TD-W8950N

. sprawdz w menadzerze urzadzen , czy ja wykrywa, jak nie to napisz też mi się zepsuła karta, muszę kupić