Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkaa1

jaki kolor szpilek do karmelowej sukienki - pomóżcie

Polecane posty

Gość truskawkaa1

kobietki pomóżcie jaki kolor szpilek dobrać do karmelowej sukienki? Kupiłam w mohito elegancką sukieneczke z delikatnej przylegającej dzianinki. tylko nie wiem jakiego koloru buty wybrać chciałabym coś kontranstowego ale troszkę sie boję i myślałam o czarnych szpilkach z odktytym dziubkiem. ide na chrzciny w niedziele i nie za dużo mam czasu. Jakie kolory wogóle pasują do karmelowego?

z czarnymi bedzie bardzo spokojnie. jesli zalezy Ci na kontrascie to moga byc takze czerwone, malinowe, kobaltowe, wzorzyste (pod warunkiem ze sukienka jest gładka). ja w kazdym razie wybrałabym cieliset gdyz uwielbiam wszechogarniający beż ;)

te drugie buty cudowne! szkoda że sklep ma kiepską opinię, tzn nie tyle sklep co asortyment. samam chętnie bym takie kupiła gdybym miała pewnosć że da rade w nich chodzić. niestety wiem że nie :(

dlaczego nie da rady? Mozesz rozwinąć trochę??? Pytam poniewaz zamierzam kupic u nich butki

Gość haniazdpsu
do karmelowej sukienki ubieram zawsze buty w kolorze nude . mam bardzo opalone nogi ,połączone z butami w odcieniu nude -dają mega efekt wydłużenia i jakieś takie zgrabne.;) pasują też braży , szarości . Ale jeśli ma być kontrast ; ZIELONE . np. takie http://stylistka.blox.pl/2010/01/ZIELONE-SZPILKI-WIOSNA-2010.html

Gość haniazdpsu
faktycznie,bardzo ładne.;)

Gość haniazdpsu
jestem fanką szpilek ,więc lepiej stąd pójdę, bo mi oczy wyjdą. ;) pozdrowienia,dziewczyny. + cieliste bardzo fajne. BARDZO,BARDZO

Mr.Roon _ jesli masz odwage i nie szkoda Ci pieniędzy to możesz próbować. ja niestety miałam okazję nosic (a raczej raz ubrac) szpilki z tego sklepu. sa nie do noszenia. bardzo zle wyprofilowane i bardzo niewygodne - najgorsze szpilki jakie tylko mozna sobie wyobrazic. wg mnie szkoda pieniedzy. w necie czytalam podobne opinie innych skuszonych dziewczyn wiec to niestety powrzechna sprawa. moja siostra tez nie nosi stamtąd swoich zakupionych juz dawno dawno butow bo rowniez szkoda jej nerwów :O

Gość bredzisz jak potrzaskana
czarne z wzorkiem koronki

Gość a konto walutowe
albo pastelowe turkusowe

Gość czerwone albo granatowe
zależy jaki karmel ;) bo z niektórymi karmelowymi wyglądają zajebiaszczo śliwkowe kolory (no jeśli ten karmel jest bledszy albo wpadający w szarość)

Gość srebrne
peep toe