Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowiczka alinka

Kołobrzeg

Polecane posty

Gość wczasowiczka alinka

czy byliscie w tym roku w Kołobrzegu? Jakie ceny, co polecacie? Wybieram sie w sierpniu

Gość wczasowiczka alinka
normalne plaże mnie interesują i ceny noclegów na kwaterach prywatnych

Gość MatyldaS
Zastanów się dobrze nad Kołobrzegiem, bo ze 2 mies temu plaża była zamknięta z powodu znalezienia niewybuchów. Nie wiem jak jest teraz

Gość 7tgyyhgh
mieszkam w koobrzegu, juz jest od dawna plaza otwarta, choc zimna woda bo kolobrzeg zawsze ma najzimniejsza wode w wszystkich miast nadmorskich

Gość ........kropka....
OD 6 LAT JEŹDZIŁAM Z MĘŻEM DO KOŁOBRZEGU W JEDYNYM CELU-FESTIWAL(SF), TAM MIASTO ŻYJE KIEDY JEST SUNRISE, PEŁNO LUDZI NA DEPTAKACH, PRYZ BARACH, NA PLAŻY KAŻDY CIESZY SIĘ, TAŃCZY, ALE KIEDY KOŃCZY SIĘ NIEDZIELA WSZYSTKO UMIERA...NIE RADZĘ, NIE MA TAM NIC CIEKAWEGO. RADZĘ MIELNO, POBIEROWO..

Gość wczasowiczka alinka
jaka pogoda była do tej pory w lipcu w kołobrzegu? Jasne ze plaża otwarta

Gość ........kropka....
PRZY ULICY WYLOTOWEJ , NIEDALEKO PORTU CENY 1 OS/DOBĘ 25-40 ZŁ, PRZY CZYM JUZ OD 40ZŁ-50ZŁ WYNAJMUJESZ MIESZKANIE OCZYWIŚCIE WRAZ Z RODZINA CZY ZNAJOMYMI WTEDY MOŻE WYJŚĆ 200 ZŁ DOBA ZA CALOŚĆ

Gość ........kropka....
LEJE POGODA DO KITU POLSKIE MORZE RZADKO OFERUJE PIĘKNĄ POGODĘ PRZY ULICY WYLOTOWEJ , NIEDALEKO PORTU CENY 1 OS/DOBĘ 25-40 ZŁ, PRZY CZYM JUZ OD 40ZŁ-50ZŁ WYNAJMUJESZ MIESZKANIE OCZYWIŚCIE WRAZ Z RODZINA CZY ZNAJOMYMI WTEDY MOŻE WYJŚĆ 200 ZŁ DOBA ZA CALOŚĆ

Gość ........kropka....
LEJE POGODA DO KITU POLSKIE MORZE RZADKO OFERUJE PIĘKNĄ POGODĘ PRZY ULICY WYLOTOWEJ , NIEDALEKO PORTU CENY 1 OS/DOBĘ 25-40 ZŁ, PRZY CZYM JUZ OD 40ZŁ-50ZŁ WYNAJMUJESZ MIESZKANIE OCZYWIŚCIE WRAZ Z RODZINA CZY ZNAJOMYMI WTEDY MOŻE WYJŚĆ 200 ZŁ DOBA ZA CALOŚĆ

Gość nananananananananananan
mamy dwójkę dzieci 7 i 3 lata. Na wyjazdy z nimi Kołobrzeg jest idealny. cisza,spokój, można wypocząć. ale na wyjazd z mężęm wybrałabym coś extra - dyskoteki ,szaleństwa. ;)

Gość wczasowiczka alinka
ja nie mam męża, mam sponsora

to tym bardziej wyciągaj go do Mielna. można się tam zabawić .;) hahaha

Gość ........kropka....
ALE JAK MAM WYŁĄCZYĆ ?

też tak odbieram.;) jesteśmy z mężem ze sobą odkąd skończyliśmy 18ście lat. Zawsze wybieraliśmy Mielno - mozna sie wyszaleć , pobawić. no ale teraz,kiedy mamy dzieci ,mądre to by nie było -ciagnąć ich w ten hałas. wybieramy Sopot,Kołobrzeg . też atrakcyjnie ,ale spokojniej i bezpieczniej ,tak mi sie wydaje.;)

Gość Asik :)
Dla wszystkich wybierających się do Kołobrzegu polecam udanie się na "rajską" plażę w dzielnicy Kołobrzegu - Grzybowie! Widziałam wiele plaż ale takiej jak ta w Polsce chyba nie znajdę... Przepiękne widoki, wydmy porośnięte bujną roślinnością, szeroka plaża o czyściutkim, złocistym piasku jak puch :)) w wodzie zero kamyczków - przepięknie!! W Kołobrzegu polecam Tawernę znajdującą się tuż przy porcie - można tam tanio i naprawdę dobrze zjeść - przepyszne, świeże ryby smażone i wędzone, zupy rybne itd. Dla miłośników piwa - Nie wyjeżdżać bez spróbowania tamtejszego Piwa Irlandzkiego :) Jeżeli lubią Państwo podróżować to za niską cenę możecie pojechać busem do okolicznych miejscowości (np. w pochmurne dni). Pozdrawiam i życzę udanych wakacji :)

Gość a2sz
Już niedługo Sunrise Festival: Tanie noclegi: Apartament 2 pokojowy o powierzchni 50m2, dla max. 4 osób. Zlokalizowany on jest w odległości 150m od malowniczej plaży. Spokojna dzielnica uzdrowiskowa (strefa A) przy parku nadmorskim na III piętrze hotelu "Diva Spa"**** - hotel 4 gwiazdkowy.www.apartamentydiva-kolobrzeg.pl Pokoje gościnne w Kołobrzegu ,,BARTEK, znajdują się w zachodniej dzielnicy Uzdrowiska Kołobrzeg, z dala od zgiełku miasta, tłumów ludzi. To oaza ciszy i spokoju. Oferujemy noclegi Kołobrzeg w malowniczej okolicy, wśród pięknego krajobrazu, czystego powietrza i przyjaznych turystom ludzi. W niedalekiej odległości znajdują się: sklep, restauracja, plac zabaw, wypożyczalnia rowerów.www.bartek.kolobrzeg.pl Serdecznie zapraszamy do Dźwirzyna na letni wypoczynek i nie tylko. Nasze całoroczne domki Maris o wysokim standardzie położone są w odległości 150 metrów od plaży. Ośrodek posiada dziesięć domków, usytuowanych na działce o powierzchni 4 tys. m2. Na terenie ośrodka znajduje się plac zabaw dla dzieci, składający się z trzech piaskownic, zjeżdżalni i huśtawek. Wszystkim zmotoryzowanym Gościom zapewniamy miejsce parkingowe (max dwa samochody na jeden domek) Zapraszamy również do smażalni ryb "U Rybaka". Naszym Gościom oferujemy smaczne obiady z 10% rabatem.www.domki-maris.pl

Gość gość
Jeżeli wybierasz się nad morze, do kołobrzegu to zdecydowanie musisz wybrać się na wyprawę wędkarską od http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/ byłem i polecam. Świetna zabawa, dużo frajdy i przeprawa przez morze, którą trudno zapomnieć.

Gość gość
Jeżeli szukacie noclegu w Kołobrzegu, to tutaj macie masę ofert do wyboru - http://www.infoturystyka.pl/noclegi,2233,kolobrzeg.html . I czy ma być tanio, czy ma być przede wszystkim komfort, dal siebie coś znajdziecie na 100%, strona sprawdzona przeze mnie wielokrotnie ;)

Gość gość
Jeżeli poszukujecie idealnego miejsca na odpoczynek w Kołobrzegu to osobiście polecam wam www.willa-amber.com.pl Pensjonat ten oferuje wygodne i eleganckie pokoje w dobrych cenach. Są otwarci przez cały rok, więc możecie tam pojechać też po sezonie.

Gość kamilawetka

Jak będziecie w Kołobrzegu to polecam Wam odwiedzić Domek Kata domekkata.pl  - jedno z lepszych miejsc gdzie można dobrze zjeść, w jakich byłam kiedykolwiek. Zawsze jak jestem na wakacjach to ich odwiedzam. Jedzenie mają pyszne, a klimat samego lokalu dodaje niesamowitego uroku i sprawia, że chce się tam wracać. Świetnie miejsce!