Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efweffedf

Jak to jest?

Polecane posty

Gość efweffedf

czy jak sie zaczynaja mocne skurcze i jade do szpitala oni kłada mnie do łóżka na normalna sale, gdzie moze byc rodzina a dopiero pozniej zabieraja na sale porodowa czy jak? bo mi niestety na porod zapowiedziala rodzina i nie wiem czy jak bede umierac z bolu jak przyjda skurcze wszyscy nie beda siedziec dookola łóżka i patrzec na mnie w imieniu dobra rodzinnego i wsparcia

Gość efweffedf
up

Gość efweffedf
up

Gość pytanko takie mam
to zalezy. jak pojda ci wody to od razu na porodowke, a jak beda skurcze i male jeszcze rozwarcie to na oddzial. ale jesli beda mocne skurcze i rozwarcie to porodowka. a moze powiedz rodzinie ze nie zyczysz sobie ich pobytu w szpitalu jak bedziesz "rodzic" tylko niech wpadna juz po porodzie do szpitala albo do domu?

Gość Hyzia Dyzia
haha Nie. Jak z mocnymi skurczami przyjedziesz do szpitala to po wszystkich formalnościach i badaniu zapewne dadzą Cię na porodówkę. A mam pytanko, a jak byś do szpitala trafiła o 3 nad ranem to Twoja rodzinka też by przyjechała?

ja tam od razu trafiłam na porodówke, było już wszystko przygotowane, ale to było wywoływanie.

Gość pytanko takie mam
ja tez mialam wywolywany. zakladali mi foley - po 2 dniach poszly mi wody i na porodowke.

Gość efweffedf
no oni beda ze mna mieszkac ostatnie dni przed porodem wiec o 3 nad ranem tez beda ze mna. nie moge im powiedziedziec ze ich nie chce....

Gość mamamam26
u mnie w szpitalu były sale przedporodowe i porodowe - wieć najpierw lądowalaś na tej przedporodowej, z piłkami, prysznicem itd i tam mógł wchodzić do ciebie kto chce - a potem przechodzilaś na porodową - wszystkie były 1 osobowe - pełen komfort

Gość mamamam26
i co znaczy ze rodzina sie zapowiedziała? zapowiedzieć to sie mogą na grila albo niedzielny obiad ale na poród? ja bym ich wyrzucila wszystkich

noi co z tego ze beda z toba mieszkac ranu nie wyobrazam sobie rodziny przy porodzie no cos ty.... mąż ok ewentualnie zamiennie mama ale rodzina?? ile to ludzi bedzie i tak ich wuproszą to nie przedstawienie napewno na porodówkę wszyscy nie wejdą echh nigdy bym sie na cos takiego nie zgodziła ..

Gość gtthhhh
bedzie maz, tesciowa i siostra z chlopakiem

Gość gtthhhh
to ja efweffedf - tylko zmienilam nazwe bo tamta nie chciala wejsc

Gość gtthhhh
oni nie wejda wszyscy na porodowke. tylko maz. reszta bedzie czekac ale chca po prostu jechac ze mna do szpitala

Gość pit z zusu
to powiedz połoznej że nie chcesz po za tym w nocy i tak niekt ich na oddział nie wpuści. Do mnie wpuścili tylko męża bo i tata sie pchał, ale kategorycznie mu zabroniono.