Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbbunia777

Jak odzyskac miłość męzczyzny???

Polecane posty

Gość Barbbunia777

ostatnio znalazlam się z strasznie kiepskiej sytuacji. nie mam za bardzo nastroju ani checi na budowanie wlasciwych relacji w naszym zwiazku. no i niestety zwiazek podupadl i to dosc mocno. problwalismy juz o tym rozamwiac, ale niestety nic nowego nie wnioslo to do naszego życia. czuje ze to wszytsko moja wina. on sie stara, a ja nie potrafie wykrzesac iskry namietnosci :/:/:/ chcialabym mu to jakos wynagrodzic. wkrotce beda jego 30ste urodziny i wiem, ze musze sie postarac na maxa. bo jak nie, to moge stracic super faceta :( podpowiedzcie mi, co moge kupic, by zaskoczyc swojego męzczyzne i sprawic mu mega frajde?? czy taka jazda autem rajdowym jest oki? http://prezentokracja.pl/Ekstremalna_jazda_Subaru_na_torze_wyscigowym_/produkt.html

Gość Zjawiskowa_Dziołcha
A może po prostu weź się w garść i zacznij się więcej uśmiechać? :) No i dobry skeksik to podstawa:) a jak facet dostanie taki prezent to tez będzie happy :)

Gość Petnulenka
Sama przerabiałam podobny temat niedawno:/ Tez opadłam z sił, w pracy totalna klapa, w portfelu tez niewesoło. Doskonale rozumiem, że w takich chwilach nie jest człowiekowi za różowo.... Spróbuj się sprężyć i dać z siebie wszystko. Szkoda, byłoby stracić człowieka, z którym wcześniej układało się oki.

Gość Smartfonnnner
Uuuuuu, współczuję Ci serdecznie. Ale głowa do góry. Kłopoty w pracy mogą okazać się przejściowe. Pamiętaj, że kiedyś wyjdzie słońce zza chmur :)

Gość urszulka334
no skoro koleś jest wart poświęcenia, to bierz dupe w troki. a jesli tylko wydaje ci się, że to książe na białym rumaku, ale pewnosci nie masz, to se daruj. wiem co mowie. sama zmarnowałam na takie nadskakiwanie jednemu palantowi 5 lat.............

Gość kaskukus
i jak kupiłaś??

Gość anna gwarnaa
a ja bym się wypięła na takiego gościa, który pozwala sobie na nieustanne porównywanie obu partnerek.