Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hestia222

Wymuszona cesarka!!

Polecane posty

Gość Hestia222

Byłam taka roszczeniowa, że zrobili mi cięcie cesarskie, chyba pierwszy raz tak się darłam na kogoś w życiu, na dodatek była to wredna lekarka i to mnie jeszcze bardziej nakręcało. Czy któraś też tak miała??? Bo teraz po fakcie zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że tak na nią nakrzyczałam, choć wskazania były

Gość lkliosudosiuosdu
Autorko nie miej wyrzutów:) byłaś w ciąży hormony robiły swoje a starch jeszcze swoje zrobił. Jeżeli cesarka była konieczna to możesz sobie podziękować a nie obwiniać się. Takie jest moje zdanie. Pamiętaj że są lekarki które na siłę będą starały się naturlanie zakończyć poród pomimo wskazań do cc. Poza tym piszesz że lekarka nie była zbyt miła więc i ty nie musiałaś. Radzę ci nie przeżuwać tematu i nie obwiniać się. Masz zdrowe maleństwo? Czujesz się dobrze? Jeżeli tak to znaczy że nie ma co nawet dyskutować.

Gość mamamam26
popieram wpis wyżej - tyle złego się dzieje bo czekają z decyzją o cc że super że walczyłaś o swoje - jeszcze lepiej że ci się udało - bo zazwyczaj zlewają kobiety bo przecież i tak rodząca nigdzie nie ucieknie...