Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolciade

Lekki fryz na lato!

Polecane posty

Gość tolciade

hejka, chcialbym was zapytac o jakis kosmetyk, ktory pomoze mi latem w miare latwo uzyskac taka lekka fryzurke. Najlepiej zeby bylo to cos co unosi wlosy, zeby nie byly takie przyklapniete.

Gość agatalopata
no mam nadzieje, ze juz niedlugo dozekamy sie tych upragnionych letnich upalow, bo co to za lato bez prazenia sie na sloncu :P moje kolezanki, jak chca sobie podniesc fryz, to nakladaja sobie na wlosy puder powderful, naprawde fajowy efekt! Sama nosze sie z zamiarem kupienia go ale czekam, az mi wloski troche podrosna, bo niedawno ostatnim razem scielam sie tak prawie na chlopaka ;)

Gość fenomenx
ja tam za upalami nie przepadam, lubie jak jest cieplo, ale jak temperatura przekracza 25 stopni to juz nie dla mnie czas :P a co do fryzu to tez moge polecic puder, bo uzywam go od niedawna. Jak chcesz podnies wlosy to kosmetyk w sam raz dla ciebie:)

Gość tolciade
dzieki dziewczyny!! napewno sprobuje. Wlasnie sprawdzilam ze to taka mala puszka i sie zastanawiam na ile to starcza, moze wiecie?

Gość kebcia
puszeczka rzeczywiscie mala, ale powiem ci ze jest bardzo wydajna, bo za kazdym razem uzywasz tylko niewielkiej iloscie tego pudru :)