Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiiuniia23

Miesiączka po porodzie !

Polecane posty

Witam, Chciałbym wiedzieć jak to jest z tą @. Ja dostałam 2 miesiące po porodzie gdy nie karmiłam piersią z braku pokarmu i gdyby nie to że jest krew nawet bym nie widziała że jest. Nie odczuwałam żadnego bólu jak to było kiedyś. Miesiączke miałam regularna ale ostatnia opóźniła mi się o 14 dni dostałam ją z lekkim bólem brzucha więc może dopiero teraz wszystko wraca do normy. Jak sądzicie ?!

Nie wiem, ale masz szczęście że masz okres, ja dwa miesiące temu przestałam karmić a okresu nie ma :o już nawet dwa razy test ciażowy robiłam, na szczęscie negatywny.

Gość popolini
Ja pierwszy okres dostałam po 4 miesiącach od porodu pomimo że przestałam karmić w 2 miesiącu życia swojej córki. Okres był skąpszy niż zazwyczaj i małobolesny.

Ja jestem prawie 2 miesiące po porodzie i jak na razie okresu ani widu, ani słychu. Tylko że karmię piersią.

Gość Kaśka-Baśka
Mimo że karmiłam tylko piersią dostałam miesiączkę 2,5 m-ca po porodzie.Fakt miesiączka jest już mniej bolesna ale wcale nie bardziej skąpa.

Gość Każda ma inaczej
Ja dostałam równo 4 tygodnie po porodzie,mimo iż karmiłam tylko piersią .Karmię ponad 11 miesięcy a okres mam regularnie,bezbolesny,beż zadnych objawów...Przyjmuję cerazette,to krwawienie jest dłuższe.Taka różnica... Mój organizm bardzo szybko wraca do równowagi hormonalnej.Dwa razy miałam łyżeczkowanie i też okres dostawałam po 28 dniach...

Gość antywszystko
ja juz mam 2 @ od porodu i ta ostatnia strasznie bolala. bole klujace jakniegdy wczesniej;(