Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lfinjfiwjfiwj

24 lataa

Polecane posty

Gość 27 lat i......
Tak poszukaj kogoś ale zadbaj o siebie, zrzuć zbedne kilogramy, zacznij sie malowac, ladnie czesac, ubierac a na pewno kgoos znajdziesz.

Gość lfinjfiwjfiwj
gowno tam przegrales:o zdrowy mlody pf

Gość spoko loko
Współczuję Ci. Znajdz forum wsparcia dla chorych na sm w Internecie, tam może Ci pomogą. Na wsi to naprawdę cięzko, żeby cokolwiek zrobić a jeszcze chora to w ogóle. Ale może znajdz sobie jakies zainteresowanie. Masz zdrowe rece, wiec moze jakies haftowanie czy coś. Tak żebyś sobie hooby jakieś znalazła. Poczytaj o poztywnym myśleniu, może pomoże:)

tak to powiem ci coś znam dziewczyne której los nie oszczędzał w wypadku samoch straciła władzę w nogachoprócz tego nie widzi na jedno oko! kurde kończy studia i jeździ autobusem od fundcji dosatał psa przedodnika który jej pomaga! jest fantastyczną osoba która się ni poddała! pytałam się skąd jesteś bo przez przypadek poznałam kiedyś kobiete która napisała ksiąkę aby żyć wystarczy żyć, los też jej nie oszczędził i teraz pomaga w funadacji w Poznaniu!

Gość lfinjfiwjfiwj
mam 24 lata chaftowanie nie jest dla mnie;)

Gość 27 lat i......
to pozostaje ci znaleźć faceta i wyjść bogato za mąż ;)

Gość lfinjfiwjfiwj
no co ty;) bogaty moze miec kazda po co komu chora grubaska chcesz moja chorobe niedziel? bierz- ja chce zyc

a wiesz co, gdyby się tak dało to za rok szczęśliwego życia dla mnie to bym wziął tą chorobę od ciebie, pożył bym sobie rok będąc szczęśliwym i potem mógłbym wziąć od ciebie tą chorobę, ale się nie da tak :(

załurz blog i tam opisuj co Cie trapi a dowiesz się ilu takich ludzi jest ha lepiej okaże się że można być całkowiecie zdrowym i bardziej nieszczęśliwym!

Gość hejt
zero znajomych niepelnosprawna 30 kg nadwagi cale dnie w domu przy kompie brzydka sens zycia? nie mam juz zadnego sensu..