Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogę....

Czy mogę wysłać skargę na pocztę, że nie odbierają telefonów?

Polecane posty

Gość czy mogę....

Nie mogę chodzić [wózek] a niestety mieszkam sama - teraz mam wakacje to siedze w domu i czekam na paczki ale mam leniwego listonosza, który niekoniecznie paczki chce roznosić czy listy a dla mnie wyprawa na pocztę to naprawdę dużo zachodu. Czy mogę złożyć skarge na pocztę, że nie odbierają telefonów? Byłam w pocie czoła na poczcie i tam dzwoniłam- telefon dzwoni, nikogo na poczcie a panie sobie rozmawiają mimo że nie mają przerwy. Jeden telefon jest w ogóle wyłączony "aby nie dzwonili" ;/ Dopóki był inny kierownik to dzwoniłam prosząc o doniesienie paczki [tj na koniec zmiany na przykład jeżeli akurat byłam w domu] albo o to, czy paczka już jest [bo nie zawsze awizo zostawiają] i było wszystko w porządku. Ale teraz jeden numer nie działa a drugiego nikt nigdy nie odbiera od miesiąca :( Wiem że to nie jest ich obowiązek, ale chyba mają obowiązek posiadania sprawnego numeru telefonu? A że pracuję w domu i dużo paczek jest wysyłanych i odbieranych to jest to dla mnei wielki problem, bo wszystko odbieram z 1-3 dniowym opóźnieniem i nie zawsze mogę i tak zanieść paczki [no możecie sobie wyobrazić[

Gość maaaaaaama Laury
ja bym napsiala skarge do Poczty POlskiej,a le na jakis ogolnopolski adres, do tego na pewno maja cos takiego jak kontrole uslug, poszukaj jakiegos maila :)

Gość no to siup.....
pewnie ze napisz skarge!!! widze ze poczta powinna przejsc totalna transformacje:-)wyawalic leniwych urzednikow.listonoszy i zatrudnic nowe osoby do pracy.3mam kciuki