Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dulcymea29

prosze o rade

Polecane posty

z moim bylym/obecnym mielismy gorsze i lepsze chwile na chwile sie rozstalismy i pozniej no walsnie '' wrocilismy'' jestesmy ze soba jest jak dawniej a nwet bardzo dobrze ....ale nie padlo slowo deklaracja tak jestesmy razem znow / mieszkamy razem w dodatku nie spimy codziennie w jednym lozku on 3 razy przyjdzie 2razy nie ....jak zapytalam dlaczego tak jest , powiedzial ze bardziej sie sam wysypia a kiedys spalismy zawsze razem wiem ze to nie jest glowny powod pytanie tylko czy poda mi prawdziwy? bedziemy dzis na te temat rozmawiac mnie jest dziwnie ja rozumiem brak pospiechu ja nie chce deklaracji bo duzo sie zlego stalo i oboje musielismy pewne rzeczy zrozumiec ale czuje sie dziwnie tak jakby wszystko zalezalo od niego i jego potrzeb a co ze mna???? czuje ze nie uslysze dzis nic dobrego chodz ja pesymistka jestem i zawsze w czarnych barwach widze wszystko chodz z drugiej strony jest kochany opiekunczy widze ze mu zalezy widze jak sie stara i cieszy ze jestem dodam ze za 2,3 miesiace wyjezdza na dluzej z kraju raz powiedzial'' ze nie chce sie przyzwyczajac sie na nowo do spania ze mna w lozku'' bo wyjezdza co sadzicie?

Gość kurwana kurwiekurwapogania
a sms ile mu dzis wyslalas :D:D:D:D:D

Gość mamo juz ide
zadzwoń do niego hehe

zadnego:-) ale wy wszyscy zlosliwi jestescie nie chcecie nie piszcie tu proste ponawiam temat bo mi ciezko tak ciezko zrozumiec? kazdy popelnia bledy ale je naprawia wiec darujcie sobie panstwo doskonali ktorzy jada po wszystich tylko dlatego ze sa anonimowi

Rozmowa najlepszym sposobem na tego typu problemy. Wyjaśnijcie sobie wszystko, powiedz mu o swoich potrzebach, ale też wysłuchaj tego, co on chce powiedzieć. Odbudowywanie związku po upadku to praca na dłuższy okres czasu. Pozdrawiam.

dodam ze za 2,3 miesiace wyjezdza na dluzej z kraju raz powiedzial'' ze nie chce sie przyzwyczajac sie na nowo do spania ze mna w lozku'' bo wyjezdza co sadzicie? odpowiadam sadze ze juz ma cie w doopie i ma nadzieje (8),ze wlasnie zagranica znajdzie sobie kogos bardziej wartosciowego :p :D:D:D

Gość mamo juz ide
ale do tego czasu będą jeszcze setki tego typu wątków........

no dzis mamy rozmawiac on sie zlosci ze rozkminiam niepotrzebnie wszystko wiecie wiec jezeli nie chce nic naprawiac i byc ze mna to po cholere robi to wszystko? bo to jest okrotne grac na czyis uczuciach

Gość rdxfcvghjbnkm
dulcymea29-------> czy zdajesz sobie z tego sprawe, ze jestes bluszczem dla niego? malo tego, jestes rowniez bluszczem internetowym:)

nie jestem bluszczem to sobie wypraszam!!!!!!!!!!!!!!! nie wiesz jak jest miedzy nami a ta wpadka z telelfonami to byl jeden dzien jeden raz

ja nie wiem co robic zle mi i smutno zalezy mi na nim wiem ze sporo rzeczy zrobilam zle ale meczy mnie niepewnosc po prostu zle mi gdy on 3 raz przyjdzie spac ze mna a 2 dni nie wtedy czuje sie tak jakbym byla na jego kaprysy

empatyczny nie wyzywaj sie na mnie tylko mi poradz co mam robic i jak rozmowa pokierowac nie osoadzaj mnie bo mnie nie znasz moze i upierdliwa jestem ale kady ma wady

dulcymea29 nie jestem bluszczem to sobie wypraszam!!!!!!!!!!!!!!! nie wiesz jak jest miedzy nami a ta wpadka z telelfonami to byl jeden dzien jeden raz hahaha jeden raz, jeden dzien i okolo 10 watkow zalozonym w tym celu :D:D:D:D:D:D:D: (do tego i faryzeusz) :D JESTES BLUSZCZEM :D:D:D

dobra moze duzo tych watkow ale po to by mi ktos podpowiedzial dobra juz mnie nie katujcie tylko podpowiedzcie prosze

Gość rdxfcvghjbnkm
idz do mamy po porade:)ta najlepiej bedzie wiedziala jak doradzic niedorozwinietej corce:) ewentualnie zostaje ci jeszcze ojciec:)

Gość rdxfcvghjbnkm
ehhhh milego popoludnia wam zycze---------> a krakersy masz? bo cos czuje ze zanosi sie na dluzsze pozegnanie:)

Gość rdxfcvghjbnkm
zawsze mozna zastapic go kolejnym wujkiem :)

ty pojebie pierdolniety kurwa jebnac cie tylko siedza bladzie w tym internecie i obrazaja innych