Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruneti1

Escapelle

Polecane posty

Gość bruneti1

Skończył mi sie okres dwa dni pozniej kochałam się.. pękła... wziełam escapelle dostalam okres 2 dni pozniej.. od tego czasu mineło połtora miesiaca... co o tym myślicie ?? nadal nie mam okresu i nawet mi sie nie zbiera bym miala dostac... moj ginekolog jest na Malediwach i wroci za 2,5 tyg..... prosze o rady i opinie! M.

Gość jkdkja
idz do innego gina,ale moim zdaniem nie jestes w ciazy,po escapele to bylo plamienie,to naturalne jak sie ja bierze

Gość kcecvefvr
tu prywatny fotel ginekologiczny proszę się ułozyc zaraz zrobimy usg:D czy ty myslisz ze my mamy laser w oczach i przewidujemy ciaze?:D

Gość no,dd
Ja mam identyczny problem.

Gość kcecvefvr
tu prywatny fotel ginekologiczny proszę się ułozyc zaraz zrobimy usg:D czy ty myslisz ze my mamy laser w oczach i przewidujemy ciaze?:D

Gość no,dd
Mam identyczny problem, tylko że ja po Escapelle jeszcze nie miałam okresu :(

Gość bruneti1
Nie nie myśle ze macie laser w oczach- racze czytać dokłądnie. Napsialam że prosze o rade i opinie na temat tego leki i jakie kto mial obiawy i po jakim czasie. Dziewczyny z tym samym problmem jak długo ni emaci eokresu , po jakim czasi ewziełyscie escalelle ? i czy dostlysmcie krwawienie po tym od razu ?

Gość maryyyjaneee
a po ilu godzinach wzięłaś Escapelle?

Gość Michał Zaradny
Witam Jeżeli zażyłaś "tabletkę po", to powinnaś być spokojna. Zaburzenia cyklu miesiączkowego mogą być spowodowane dawką hormonów zawartych w tejże tabletce, wpływ na to mogą mieć również inne czynniki, tj. stres czy też przyjmowanie w międzyczasie innych leków. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej przejdź do strony http://wpadka.pl, gdzie uzyskasz odpowiedzi na wszelkie nurtujące Cię pytania. Oprócz ciekawych porad i artykułów, możliwe jest zadanie pytania ekspertom, których znajdziesz pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs