Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem2

niepelnosprawni

Polecane posty

Hehe a na poczatku znajomości pisałaś że Ciebie nie da sie lubic :P

Widzisz ja jestem niewierzący i pewnie dlatego cię lubię. Pokładam się nieco więc chyba pora "pokoszmarzyć". Upiornej czy co tam sie nieżyvotnej zyczy. Musisz dla mnie coś zrobić ale o tym innym razem. 🌻

Gość sama nie wiem2
Jest w pelni samdozielny tzn probuje byc ma dysfunkcje ruchu dokladnei nei wiem jak sie nazywa to co on ma ale jest to wrodzone, chodzi ale jego chod wyroznai go z tlumu. chce z nim porozmawiac o tym ze jak narazie by sie zadne z nas w to nei angazowalo bysmy zoabczyli co z tego wyjdzie itp

A to ciekawe, zatem bede czekac. Sama ide niebawem do lozka, bo sie kiepsko czuje.

Czyli tak prosto z mostu... rzadko spotykana taktyka. No nic, może to i dobry pomysł. Tylko poprzez nieangażowanie się masz na myśli ograniczenie spotkań rzecz jasna... bo nie wyobrażam sobie abyście utrzymali obecny poziom i non stop myśleli "nie angażuj się, nie angażuj"

Jak sie kiepsko czyjesz to śmigaj do trumn... znaczy do łóżka!!! Autorko ---> Patrz na rzeczy ważne a nie powierzchowne

Gość sama nie wiem2
Nie- przeciez mu nei wypale z tekstem- Spotykajmy sie jako znajomi bo ja sie boje bo jestes niepelnosprawny- takei cos odpada! Owszem ograniczenei spotkan itp i jakas delikatna sugestia ale msuze to zrobic w taki sposob bygo nei urazic bo strasznei nei lubie krzywidzic ludzi. Tak jak pisalam na poczatku owszem mzoe to egoistyczne powierzchowne itp ale sama nie wiem jak sie odnalezsc teraz w takiej sytuacji

Gość MOJ NARZECZONY JEST
NIEPEŁNOSPRAWNY KULEJE I JEST CHORY NA PADACZKE MA ORZECZENIE O NIEZDOLNOSCI DO PRACY ( PARADOKS- Z TAKIM CZYMS MOZNA PRACOWAC) I ZA 2 TYG SLUB;) NIE ZAMIENIŁABYM GO NA NIKOGO INNEGO ;)

Gość MOJ NARZECZONY JEST
AHA I MA LEKKI NEDOWŁAD LEWEJ CZESCI CIAŁA ALE MI TO NIE PRZESZKADZA I NIE JEST JAKIMS WIELKIM OGRANICZENIEM

Gość sama nie wiem2
I jak sobie radzicie? Ja iwem ze to mzoe nei iwelki problem ale tak naprawde nei znam nikogo niepelnosprawnego i nigdy nie bylam w takiej sytuacji. Facet zachowuje sie normalnie...tylko ja glupia sie boje. Jest na tyle zdeterminowany ze nawet trenuje aikido itp .

Gość sama nie wiem2
up

Gość sama nie wiem2
up